Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 01:06 AM   #76 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

canım ablacım sana kızabilir miyim hiç?
anne olmak çok menem bişey farkındayım.. tam olarak anlamam imkansız da olsa inan çok fazla empati kuruyorum onun açısından bakmak için. kaygıları elbette bana olan sevgisinden kaynaklanıyor. ama işte bazen bu tip kaygılar bizim karar verebilme mekanizmalarımızı, kendimize güvenimizi zayıflatıp hayatın içinde pasifize edebiliyor..bunu başarmak bir anne için çok zor olsa da denemeye değer diye düşünüyorum. madem ortada böyle derin bir bağ var bunu pozitife kullanmak bir annenin yapacağı en akıllıca iş olur değil mi?
ben ona teklifimi yaparım, gelmek isterse diye..istemezse de onun bileceği iş çünkü ben gelmeyi kafama koydum. hatta para işini bile hallettim bugün bendeki etkileri görünce o da rahatlar sanırım, bu seferde biz onu kabul etmeyiz 44
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla