Serkan sana ne aferin diyorum nede kutluyorum .Ya oğlum biz burada boşunamı kendimizi yırtp duruyoruz çekim yasası diye .Sen çekimlerine bir bakarmısın ya olmazsadan başka bir şey çekmemişsin .Kendine en iyi olduğun işte bile güvenemezsen en kötü olduğun halin zaten ortada .
Ben sana inanıyorumki seno hernekadar anlamasamda anlatığın olayda başarılı olacaksın ve bizde senin başarılarnı kulayacağız.Bir defa şu karamsarlığı üstünden at kendini başarmaya odakla ve kazan .Biz o aralar İzmirde olacağız artık dönüşte senin başarılarını kutlarız..
Biz bu yola ilk olarak The secret kitabıyla başladık .Bir arkadaş tavsiyesiyle sonra kendimizi değiştirmeye başladık.Hayatımıza olumlu düşünceyi soktuk ve bu siteyle kızımın tanışması ve Tatam benim bilgisayar öğrenmem sırf kendimi geliştirmek için gayretlerim .Bu sitede öğrendiklerimi uygulamam ve bunun için çaba harcamam hayatımdaki en önemli değişim kendimi tanımam oldu.Ben geçen sene kafayı yememek için anti-depresan ilaçlar alırken bu sene gelecekte ne yaparım hayali kurmaya başladım.Benden geçti lafını kullanmaktan vazgeçtim.
Ablam sen flim seyretmeyi seviyorsun secretin flimini seyret orada adamın biri kendini arabanıniçinde hayal ediyor ben denedim ama hiç bana göre değil artık .Ankara trafiği malum ben eskiden iyi bir şöfördüm ama artık araba kullanmak istemiyorum.Ama sen orada kendini hayaledebilirsin .Sitede bir yerde var bir araştır ve flimini seyret.
Üzerindeki kötü duygulardan sıyrıl ve sadece yapacağın şeye odklan.Sen bu işi başaracaksın.