Alıntı:
sarikar Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,aynı soruyu telkinlerin etki etmediği kişiler bölümünde de sordum pek yanıt alamadım.Dinlemeye başlayalı günler oldu,bir ayı geçti belki,hala tık yok.Anlayamadığım aynı şekilde dinlememe rağmen daha önceki dinleme teşebbüslerimde kısa bir süre içinde kaybolsalarda mutlaka müthiş etkiler görüyor olmam.Şimdi en ufak bir etki bile hissetmiyorum.Lütfen yardım
Bu arada benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmı aranızda?Dalgalanma yaşayanlar değil,eskiden etki görüpte dinlemeyi bırakan ve tekrar başladığı halde hiç etki görmeyenler yani. |
Beeeeeen
Mesela dinledikten 1 hafta sonra ekilerini gördüm. Ara verdim sonra başa sardı. Tekrar dinlemeye başladım etkiler geri geldi. Yine ara verip dinlemeye başladım;ama bu sefer hiç ara vermeden...
2-3 aydır sürekli dinliyorum. Bende etkilerde bi eksiklik hissettim geçenlerde. Dışarı çıktığımda alnımda, gözlerimde bir hafiflik hissederdim. Şimdi ise sanki alnımın ortalarında hatta gözlerim de işin içine girebilir :) bi yumru bi ağırlık hissediyorum. Şu an bile mevcut... ( Acaba çok mu radyasyona maruz bırakıyorum kendimi :) ( doğru aslında...) 24 saat bilgisayara yapışmamın etkisi olabilir :) bahar geldi artık paydos zamanı)
Sanki oraya bişi bastırılmış çıkamıyo dışarı. Önceden bu hissimi tamamen silmişti telkinler. Şimdi ise durumum böyle. Çözümünü bulamadım henüz. Telkinlerimi azalttım , 2-3 yeni telkin ekledim ( bir sürü telkin vardı listemde attım fazlalık gördüklerimi)
Biraz eve kapanmış durumdaydım kış vesilesi ile :) kışa kabahat asla bulmuyorum işime geldi tembellik yapmak :)
Şimdi biliyorum ki dinlemesem de etkilerin iplerini elimde tutabilirim.
Baharla birlikte test edicem kendimi bakalım gelecek mi o his.
Yalnız değilsin;) demekki böyle şeyler de olabiliyomuş. Bulup düzeltmek nasip olur inşallah ;)