Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 11:13 PM   #127 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

Alıntı:
nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
http://www.cerkezkoy.com.tr/haber_de...xhaber_no=7818
ay haberin altına şölee güzel yorumlar yazsanıza herkesciklere söleyin yorum yazsınlarrr
kendimii öleee tek başına yel değirmenine koşan donkişot gibi görmeye başladımmmm

tatlım yukarıdaki mesajından önce yolladığın mesajda ilk olarak linki vermiştin.. hemen tıkladım ve mektubunun son halini okudum..
en alta gelince yorum yazın deyince hemen ilk aklıma gelenleri yazdım ve sana haber vermek için sayfana döndüm.. bi altta olan
bu mesajını görünce dedim ne temiz kalpli insan bu nurhanza..

umarım yazdıklarımı onaylayarak biraz evvel koyarlar..

hadi diğer arkadaşlar sizde nurhanza ya destek verin.. yazının altında bu değerli adımı destekleyen ifadelerimiz olsun..

tekrar kutluyorum seni canım.. seni ve güzel evlatlarını..
bu konuda yaptığınız her şey.. verdiğiniz değerli emekleriniz için..

sevgiler..