Konu: niyet deneyi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2010, 11:00 PM   #5 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: NİYET DENEYİ_Lynne Mc Taggart

Rica ederim;)

Niyet deney kitabından öğrendiğim iyi niyet göndermeyi kendime uyguladım geçenlerde.
2 hafta kadar önce dilimdeki papillaların bir kısmı silinmeye başladı. İnternetten araştırdım bir sürü paranoyalar yaptım. En sonunda doktora gittim, dilimdeki silinmeyi gördükten 1 hafta sonra.
Doktor önemli birşey olmadığını söyledi, neden olduğunu sorduğumda birşey de diyemedi. Olabilirmiş. Geçmezse gelirsin dedi.
Bende niyet deneyi adlı kitapta söylenildiği gibi iyi niyet göndermeyi denedim dilimdeki papillalara.
2-3 gün kadar kendi yazdığım olumlamaları söyledim. Papillaların sağlıklı insanda olması gereken sayı neyse bende de o kadar olduğunu söyledim sabahları ya da aklıma geldikçe ve normal görünümüne kavuştuğunu imgeledim. Onları sevdiğimi söyledim ve hissettim.
İyileşeceği mi vardı bilmiyorum; ama buna başladıktan 3 gün sonra normal haline dönmeye başladı şükürler olsun. Şimdi yerini görebiliyorum;ama %90 iyileşti diyebilirim. Bilmiyorum... ama içimden bir ses işe yaradı diyor...
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla