Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2010, 11:26 PM   #6 (permalink)
sarikar
Teğmen

Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarikar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Neden eskisi gibi etki göremiyorum:(

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beeeeeen
Mesela dinledikten 1 hafta sonra ekilerini gördüm. Ara verdim sonra başa sardı. Tekrar dinlemeye başladım etkiler geri geldi. Yine ara verip dinlemeye başladım;ama bu sefer hiç ara vermeden...
2-3 aydır sürekli dinliyorum. Bende etkilerde bi eksiklik hissettim geçenlerde. Dışarı çıktığımda alnımda, gözlerimde bir hafiflik hissederdim. Şimdi ise sanki alnımın ortalarında hatta gözlerim de işin içine girebilir :) bi yumru bi ağırlık hissediyorum. Şu an bile mevcut... ( Acaba çok mu radyasyona maruz bırakıyorum kendimi :) ( doğru aslında...) 24 saat bilgisayara yapışmamın etkisi olabilir :) bahar geldi artık paydos zamanı)
Sanki oraya bişi bastırılmış çıkamıyo dışarı. Önceden bu hissimi tamamen silmişti telkinler. Şimdi ise durumum böyle. Çözümünü bulamadım henüz. Telkinlerimi azalttım , 2-3 yeni telkin ekledim ( bir sürü telkin vardı listemde attım fazlalık gördüklerimi)

Biraz eve kapanmış durumdaydım kış vesilesi ile :) kışa kabahat asla bulmuyorum işime geldi tembellik yapmak :)

Şimdi biliyorum ki dinlemesem de etkilerin iplerini elimde tutabilirim.
Baharla birlikte test edicem kendimi bakalım gelecek mi o his.
Yalnız değilsin;) demekki böyle şeyler de olabiliyomuş. Bulup düzeltmek nasip olur inşallah ;)
Sendeki dalgalanma sanırım,iki üç aydır sürekli dinlerken herhangibir olumlu etki görmüşmüydün?Ben bir aydır HİÇ gör(e)medim
sarikar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla