Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2010, 12:09 AM   #8 (permalink)
sarikar
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 14
Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarikar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Neden eskisi gibi etki göremiyorum:(

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben 2 yıldır dinliyorum aralıklı ve artık aralıksız olarak. Dalgalanma yeni çıktıysa vay bana diyorum :)

Yani bu anlattığım his dışında o rahat, huzurlu ruh halim geri gelmişti tekrar;ama şunu söyleyeyim bu 3 ayın içinde yaklaşık 1.5 ay kadar ben kolay sayılmayacak günler geçirdim ( kendimce) 24 saat evin içinde huzursuzsun düşün... İnsan evinde huzurlu olamazsa toparlanması zor oluyor. Bu süre zarfında süperdim diyemeyeceğim;ama 2 yıldır dinlediğimden olacak çok zorlamadı beni. Pişirdi diyebilirim. Hatta iyi ki yaşamışım diyorum.
Belki seninki dalgalanmadır diyorum ben ,dalgalanma 1 hafta sürecek diye kural yok sonuçta. Belki bu zaman içinde yaşadıkların seni de zorlamıştır etkilerini görmüyorsundur onun için. Bilemiyorum ki... Bir düşün 2 ay önce ya da 2 ay içinde birşey olmuş olabilir mi etkilerini görmene engel.
Kendine soru sor bu konuda ne neden olmuş olabillir, neden böyle oldu? diye.
Sordukça yavaş yavaş niye bana olmuyor artık durumu ortadan kayboluyor.
Ben bu konuda soru sormadım kendime;ama başka konular üzerinde denediğimde çözümümü buldum belli belirsiz de olsa ( bu konuda başlardayım da :) )
Etkiyi hiç görmediğim farklı zamanlardaki tüm denemelerimde aynı soruyu sordum elbette.Ama aslında o etkileri gördüğüm günlerden daha iyi konumdayım.Yani o zamanlar senin de ifadenle 24 saatlik evde,okulda... heryerde yakamı bırakmayan bir huzursuzluk ve güçsüzlük psikolojisindeydim ve telkinler aracılığıyla bir anda sıyrılıyordum.Kuş gibiydim,müthiş bir hafifleme yaşıyordum ve içimde bir güç olumlu düşünmeye sevkediyordu beni.Şimdi şartlarım daha iyiyken niye etki olarak bir başlangıç dahi yok,cevabını bulmuş değilim ama belki de gerçekten suçluluk telkini eksikliğindendir.
sarikar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla