Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2010, 06:40 AM   #48 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Alıntı:
intercool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir insan hangi enerjiyi taşıyorsa, (bu anlık bir düşünce olarak algılanmamalı)
yaşam tarzı hangi eda ile yürüyorsa, etrafına toplayacağı insanlar da onun gibi olacaktır ve yaşayacağı hayatı kendisi seçecektir. Çekim yasası budur.

" Etrafındakiler değişince emin ol hayatın değişmeye başlar"
"Hayatını değiştirmek istiyorsan , önce etrafındakileri değiştir." demişsin, buna kesinlikle katılıyorum ama bunun da yine kişinin kendisi ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Yani yaydığınız enerji ne yönde ise ve sahip olduğunuz enerji ne kadar pozitif ise, etrafınızdaki kişiler de o şekilde size davranıyor. Ben, bunu kendi hayatımda defalarca tecrübe ettim. Ben pozitif olmaya devam ettikçe, benim bu enerjimden rahatsız olan ve beni sürekli olarak aşağıya çekmeye çalışan kişiler (bir anlamda, çevremdeki karamsar kişiler) ya bir vesile ile, bir şekilde hayatımdan çıktılar ya da benim pozitif enerjimden etkilenip benim gibi pozitif düşünmeye başladılar. "Pozitif düşün, pozitif yaşa" diye boşuna dememişler. Pozitif düşüncenin gücü budur işte!!!
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla