dusun
selam sevgili günlügüm naber 20 haziran 2008 00:00
bir gün daha bitti ama bu gun istyesemde istemesemde mutlu olmak zorundaydım cunku bni dusunen kişiler üzülüyor beni mutsuz gordükleri zaman eee nabdımbende mutlu oldum hemde hiç olmayacagım kadar mutlu seyler dusununce insan mutlu oluyormus geç saatlere kadar dukkada idim 10 a kadar felan öglene doru gittim dukkana dukkanda girer girmezz dobi atladı üstüme :d babam hava alsın die dısarı cıkartmıs baglamıs :d bir az bogusduk keretayla kocaman oldu artık zapt edemiyorum ama benim için hala daha dünkü bebek o benim bebegim oglum gibi hemen işlerime koyuldum beni bekleyen işler vardı
dün dedimya sadece 1 hafta kaldı sadece 1 haftaaaaaaaaaaa :'( akhisardaki yarıs sonuçlarına bakarsak ankara zorluycak baya beni ilk 3 hedefim
dona kaldımya günlügün unuttum :D:D:D:D akhisar şanpiyonası ayit vidyoları izlerken kendimden geçmişim :D sadece 9 gün 1 hafta kadar bi zaman 29 undaki plan projemi şimdiden yaptım sabah 4 de kalkıp dukkana gitcem 7.45 piste giriş yağcaz 8 gibi listeye adımızı yazdırcaz o ooooo işim daha cok mutlu olmayan insan zaferi gögüslermi imkansız gibi
önce ben inancam sonra mutlu olcam cevremdeki insanlar bana umut ve mutluk vericek daha sonrası kendiliginden gelir
üzülmeyecem diyorumya artık üzülmeyecem takmayacam hiç bi şeyi
seven sever sevmeyen giderr benim dunyam her halukarda doner