Ynt: kuantum kargo sevgili cent çok güzel bir yazı teşekkürler
teorikte zihin pratikte vücut
sanırım artık aldıladığımızın ötesinde bir boyutta olduğumuzun farkına varıyoruz,
başlangıçla bu günü kıyaslayınca insanın gelişimindeki bu hız inanılmaz,bir zamanlar mağaralarda yaşayan insanların araçlar geliştirip uça biliyor olması,yakında ufo tipi araçlar ve ışınlanma gibi olaylarıda keşfedeceğiz gibi geliyor,insanlar son yüz yılda inanılmaz gelişmeler kaydetti,ben bu gelişmelerle dünyanında değiştiğine inanıyorum,yaşam şartları değişiyor,ihtiyaçlar değişiyor,gelişimini sürdüren insanlar olarak ulaşa bileceğimiz en uç noktaya doğru hızla gittiğimizi düşünüyorum..araştırmacılar 120 milyon yıl önce dünyada bir küresel ısınma yaşandığını keşf ettiler ilk 40 milyon yıl yeryüzündeki canlı hayat ve sonraki 40 milyon yıl denizdeki canlı hayat sona ermiş geri kalan 40 milyon yıl yeryüzü değişimi buzul çağ ve bu gunkü dünya,tüm bunlar olurken yeryüzünde sadece bir tek canlı türü hayatta kalabilmiş oda komodo ejderi....evrim teorisine karşı tutumum vardı ama şimdi bu bilgilerle gelişimin sınırsız olduğunu anlıyorum....yine bir araştırmacı mısır piramitlerinin yasaklı odalarından birinde duvarlara kazılmış helikopter ve uçak figürleri bulmuş üç bin yıl önce bunları kim görmüş olabilir..., belki biraz saçma gelebilir ama,madem zaman kavramı yok ve küresel ısınmanın dünyaya etkisi hızla artarken insanlar çaresizlik pisikolojisi ile keşfin sınırlarını zorlaması,insanların gelişimdeki bu hız ve bu hızla sürüklendiğimiz mecra neresi,neyi keşf etmemiz isteniyor olabilir,zaman mademki bizim algıladığımızdan farklı bir anlama sahipse,zaman üst üste dizilmiş bir halkaysa,mısırlılar bizi görmüş olamazmı ve ufo dediklerimiz ya bizden sonraki ırk olamazmı ????????
''O kusursuzca yaratandır,O şekil ve suret verendir,O herşeyi hakkıyla bilendir.'' hamd olsun |