Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008, 10:31 AM   #164 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

günaydin günlügüm gece gök gürledi fena yagmur yadı angaraya bütün gecem ugrasla geçdi uyumadım saten ben uyumuyorum biliyosun bu arada gözümdeki yara git gide büyümeye basladı gözümde bi yara gibi bi şey var:S daha dorusu kızarıklık aglamakdan oluyo galiba ama son 3 gündür şiddetlendi agladıkca ve gozumu iyice acdıkca acımaya basladı şaşkın

ne ise arabadaki tesisatı sökdüm yenisin sparis ettim arabadaki tesisatın bi bölümünü sattım bi bölümü nabıyım nabıyım derken yapacagımı yaptım teknik adamım ben nede olsa pc ye bagladım :D
su an pcmde 904 pioner anfi 4 adet 1.2 wat jvl sububffer var :D su anda calan sarkı

mode lx - kral benim ve bundan önce de outwork feat mr .gee -elektiro ( clube guys remix sabah oldu 9 gibi denemeye basladım tum hersey bitit mahellede su an bass depremi oluyo anfi ceyrek ayarada :d camlar kırılmak uzere inş kırıkmazzz basss bassss basss basss işte muzik buuu
gogo gogog gog go go :D gümmmmmmm gümmmmmmmmmm hgümmmmmmmmmm
beynim gidip gidip geliyo :D inş binanın ve evin elektirik tesisatını yakmam :D

gece boyunca oturdum araşdırmalar yaptım unuttum adı lazım olmayan sahısları artık yok o sahıs hayatımda
ugrasmam gereken seyler var mesela işim meslegim ailem
onları mutlu etmem lazım dimi arkadaslarım yani sizler var cankam var ablalarım var mucx hepinize