Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008, 04:37 PM   #216 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Evet ya çok baya bi para onlar...Bazen ama kampanyalarda acayip ucuza makinalar oluyor,insanın saçını başını yoldurtuyolar:)
Aman bize gelir onlar,yakında öyle makinalarla çalışırız cicim merak etme;)
Geçen bir blog okuyodum kadın yazmış,sinir oluyorum fotoğrafçılara diye...Mesela demiş adam karısını aldatıyo,sen onu farkında olmadan çekip internet sitene koyuyorsun,sonra karısı birgün görüyor,çok rahatsız edici demiş:)
Ama bu fotoğrafçıları bağlamazki,o kadar ince düşünürsek ohoooo:)
Bende artık dış mekan çekimlerine başlayacağım...Birde konulu hikayeli çekimler yapmak istiyorum...
Birde viran evlerde çekim yapmak istiyorum:) tabi sonucunda çarpılmazsam iyidir:)
Anneannemlerin orda bir tane virane vardı,çocukken hep korkmuşumdur ordan geçerken,orda çekim yapmak güzel olur...
Ama hakikaten dışarıda çekim yapmak zor iş,bakışlardan fln çekiniyorsunuz...İzmire gidicemya yol boyunca,izmirde fln artık binlerce fotoğraf çekerim:)

Me and Gun'ın hikayesi buruk,onun için her dinlediğimde biraz üzülüyorum...Tori amos bir gün konserden çıkıyor,bir hayranı onu eve bırakmayı teklif ediyor,oda kıramıyor,sonra arabaya bindiğinde hayranı tarafından tecavüze uğruyor...Bu şarkı o olayla ilgili...Yıllarca bütün feminist derneklerinin marşı gibi birşey oldu şarkı....
Ama hakikaten çok güçlü bir kadın böyle bir olaydan sonra bile müzikten kopmadı,dimdik sapağlam bir şekilde mükemmel albümlere imza attı...