Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2010, 04:31 PM   #93 (permalink)
kinetix
Üsteğmen

Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bir bölüm olmuş....
Bende katiliyorum..
Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hergün olmaası daha güzel olmuş arkadaşlar..
ben de bu çalışmaya katılıyorum..
Site sahibimiz ve 3 moderatörümüz de katılmışlar süpeeerr

Alıntı:
mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende katılırım tabi yeterki iyi dilekler olsun. nerde ne zaman ??

Alıntı:
bayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bende uyumadıgım süre hep sizinle olacagım
Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün biraz bekledim cevap göremeyince akşam tekrar bakmadım. Hergün uygunsa ne güzel.
Popüler bir köşe olacağa benziyor şimdiden. Önce pek te umutsuzdum kimse ilgilenmiyor diye yakınıyordum ama şimdi farklı görmeye başladım. Bayağı moral oldu ilgilere çok teşekkür ediyorum.

Toplu dilekler daha kolay kabul olurmuş diye biliniyor. Kimin nerede olduğu da önemli değil. Önemli olan aynı dakikalarda birlikte pozitif düşünmek.

23.30 da kendi halinize çekilin bilgisayarla telefonla uğraşmayın. Derin birkaç nefes alıp-verin gevşeyin.

Sonra buraya katılacağını önceden bildiren arkadaşların manevi varlığına şükrederek onların iyiliğini isteyin. Bunu isterken yüce manevi duygular içinde dinlenin. Bir zaman sonra neler değişti ise hayatınızda neler gelişti ise buraya yazın. Başarılar dilerim ben varım
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla