Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008, 05:24 PM   #6 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ben bıktım..

sevgili cubba

yaşadıklarının benzeri bir hayat yaşadım bende..kolay değil evet ama azınlıkta değiliz onu biliyorum.. sen daha şanslısın ilk kazandığın okuldan atılınca ailen dışlamamış seni ve sonra tekrar kazanarak okumaya devam etmişsin. ben ilkokuldan sonra okutulmadım bile. hep birilerinin çizdiği yolda yürüdüm..onların istediği gibi oldum..baktım yine yaranamıyorsun kimseye, bu hayat benim deyip yolumu değiştirdim.. arkasını dönen, onaylamayan, dışlayan çok oldu.. destek olan da oldu tabi ama çok azdı. buna rağmen yılmadım.. 35 yaşımdayım ve liseyi geçen yıl bitirdim dışardan okudum.. öss yide kazandım inşallah, aöf okumayı planlıyorum.. seni o kadar iyi anladım ki yazdıklarından.. pes etme.. hepsi değişecek yeterki iste..
yaşam bazen zorluyor bizleri.. zorladığını düşünüyoruz.. aslında yaşadığımız her zorluk bizi daha da güçlü kılıyor..
bazen düşünüyorumda... çok sıkıntı çektim gerçekten.. birçok şeyle (gerekli gereksiz) mücadele ettim... çok yoruldum çok yıprandım zaman zaman..
filmi yeni baştan alsak ve maddi manevi bolluk içinde başlasaydım yaşama... şimdiki "ben" olurmuydum??

olmazdım...belki daha iyi olurdum ama bu denli güçlü olamazdım... çok şükür... binlerce şükür..
geçmişe değil geleceğe bak... geçmişten alacaklarını al, kalanını hükümsüzler dosyasına kaldır.. ilk başta zorlanırsın belki ama inan başaracaksın.. ben başardım diyebilirim.. arada bir yoluma çıkıyor, hayatıma müdahale etmelerine izin vermiyorum..
bizler bunun için buradayız.. paylaşıp hafiflemek, gücümüzü birleştirmek adına.. YALNIZ DEĞİLSİN..
kendine inan, güven ve kendini sev.. devamı çorap söküğü gibi gelecek..

sevgiler