Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008, 06:40 PM   #1 (permalink)
cubba
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cubba is an unknown quantity at this point
Standart cubba vs abbuc

abbuc: ya sen manyak mısın??

cubba: neden?

abbuc: 3 gün oldu bi site gördün yine havalara girdin. yok ben değişecemmiş. yok ben bıkmışım bu hayattan. artık daha iyi olacakmışım. bi de millete kendini acındıran bi yazı yazdın. oğlum se..

cubba: ben kendimi acındırmak için yazmadım o yazıyı!!

abbuc: emin misin?

cubba: bilmiyorum...

abbuc: sen anlatacaksın insanlar da "yazık çocuğa bak, ne kötü.. hadi ona biraz şefkat gösterelim, ilgilenelim onunla" diyecekler.

cubba: ama...

abbuc: çevrendeki insanlara da böyle yapmıyor musun? ilgi için sürekli bahaneler, hastalıklar, mutsuzluklar gösteriyosun. oğlum sen GARİBAN'ı oynuyorsun!!!

cubba: evet, belki biraz öyle yaptım ama keyfimden mi yaptım sanki!!! ben artık garibanı da oynamak istemiyorum karizmayı da. ben cubba'yı YAŞAMAK istiyorum...

abbuc: nasıl olucak peki bu?

cubba: dinlediğim telkinler işe ya..

abbuc: yoksa inanıyor musun bu saçmalıklara? bu arada bu yazdıklarını insanlar takdir etsin diye yazıyosun bunu da kaçırmadım. insanlara kendini beğendirmek için geberiyosun. bak ne kadar güzel yazmış ne yetenekli, ne kadar orjinal bişey yapmış diye. sen kendini süper karizma yetenekli birisi olarak göstermek istiyosun. insanların ilgisi olmasa sen bir hiçsin. HİÇ!!!!

cubba: KES SESİNİ!!!!

abbuc: yalan mı ha yalan mı??? sürekli kendini çok karizmatik, popüler gösteren, üstün yaradılışlı varlık olarak hHAYAL etmiyor musun??

cubba: sus

abbuc: bi keresinde kendini hollywoodda starken yakalamadın mı??

cubba: sen nerden biliyosun bunu?

abbuc: ben SENİM salak!!!

cubba: hep senin yüzünden bunlar!!!!

abbuc: evet hepsi benim yüzümden.. yani SENİN YÜZÜNDEN.. ben senim unutma....

cubba: ben nasıl yaptım bunu kendi kendime?? neden kendimi ŞUAN çok kötü hissediyorum?? neden insanlara yaranmaya çalışıyorum? ben asalak mıyım?

abbuc: evet sen bir asalaksın. insanlara dertlerini anlatarak onlardan ilgi DİLENİYORSUN!!! sen kendi kendine yetemeyen bir sülüksün!!!

cubba: ama çok çalıştım kendime gelmek için. kendi ayaklarım üstünde durabilmek için.. uğraşt....

abbuc: NEEE?????? çok mu çalıştın? ne yaptın lan?!?!?!?! neler yaptığını anlatsana asalak

cubba: ee.. şeyy.. kişisel gelişim kitapları okudum, kendime planlar yaptım uygulamak için..

abbuc: eee uyguladın mı bari?

cubba: uygulamaya çalıştım ama başaramadım.

abbuc: seni kim tuttu? paran mı yoktu zamanın mı sağlık problemin mi vardı? NANKÖR!!!!

cubba: ikisi de vardı ama olmadı..

abbuc: o zaman sen salaksın. paran da var zamanın da. okuma yazma da biliyosun geri zekalı peki nede....

cubba: ben galiba iradesizim.

abbuc: sanki marifetmiş gibi söylüyo.!!! evet sen iradesizsin!!!! her imkana sahipsin ama kıçını kaldırıp da bişeyler yapamıyorsun! TEMBEL KÖPEK!!

cubba: ama ağır bir depresyon geçirdim. iradem elimden alınmış gibi oldu sanki

abbuc: doktora gitseydin, seni tutan mı vardı?

cubba: gittim ama pek işe yaramadı.

abbuc: gördün mü bak. kendi ayaklarınla geldin istediğim yere. SENDEN BİŞEY OLMAZ. sende sorun var. sen hastasın. ne halt edersen et bi işe yaramayacak. belki iş güç sahibi olacan ama HİÇBİR ZAMAN istediğin gibi huzurlu olamayacaksın. HİÇBİR ZAMAN yapmak istediklerini yapamayacaksın. galiba ölmen en iyisi. Allah korusun evlenirsen çoluğun çocuğun olursa onlara da kafayı yedirtirsin sen!!!!

cubba: kes sesini geri zekalı!!! tamam belki mal gibi yaşadım bundan önce ama değişecek...

abbuc: telkinle mi değiştirecen yoksa......

cubba: evet. ama sadece onunla değil. kendim de gayret edecem. burada yazan insanlardan bazısı benim gibiymiş daha önce. onlar da yardım edecek.

abbuc: hani buradaki insanların işleri güçleri olmayan KAFAYI YEMİŞ hasta insanlar olduğunu düşünüyodun. hani telkinleri alırım dinlerim, milletin yazdıklarından bana yarayanı okurum, eğer telkinler işe yararsa bundan KİMSEYE bahsetmem diyordun?? ne oldu iyileşi mi verdin bi anda iyilik perisi??? bu arada içinden hala "ne kadar içten yazmış ne kadar güzel yazmış" denmesini bekliyosun gözümden kaçmadı hani...

cubba: birincisi onları söyleyen ben değilim sensin. ikincisi..

abbuc: ben senim unutma GERİ ZEKALI!!!! hala anlamadın mı ben senin KAFANIN İÇİNDEKİLERİM!!!!!!

cubba: sen benim kafamın içine ağ bağlamış hastalıklı düşüncelersin!! sen benim beynimin zehirli örümceğisin!!!!! bana onları sen düşündürtüyosun ve ben de düşünmek zorunda kalıyorum. insanların sorunları olabilir, bu çok doğal bişey, önemli olan başedebilmek!! kimse KAFAYI YEMİŞ değil!! BEN DE EDĞİLİM. sadece sorunlarım var ve hepsi senin yüzünden!!! sen kafamdaki küf yumağısın!! bana bencilliği sen öğrettin. ama ben özümde çalışkan, kendine güvenen, iyilik sever bir insanım. hatta kıskançlıklarımı aşabildiğim ölçüde insanlara iyilik de yapabiliyorum. ama sen gideceksin ve ben özüme dönecem. hatta eskisinden daha iyi olucam..

abbuc: ya daha önce de denedin bu taktikleri ama işe yaramadı biliyosun.. yok gece yarıları planlar yapma, yok gaza getirici filimler, videolar seyretme, yok kişisel gelişim kitapları okuma, sitelere üye olma...... oooohooooo.. olum bak kendini de yorma beni de.. bırak bu ayakları. İŞE YARAMAYACAK göreceksin...

cubba: noldu telkinleri yiyince tutuştun.. bak sana ne diyecem. bu telkinler asit gibi yavaş yavaş seni eritecek.. çelikten de olsan seni eritecek. sen biteceksin. artık dizlerimi sallamayacağım sebebini bile bilmediğim stresslerimden. sebepsiz kaygılarım, suçluluk duygularım YOK olacak. telkin metinleri seni ufalayacak. arasıra geri gelmeye yelteneceksin ama GELEMEYECEKSİN!!!!!

abbuc: emin misin? ya geri gelirsem ve bu saçma değişim hayallerini bir daha asla teşebbüs bile edemeyeceğin şekilde yok edersem?? ne halt edecen ondan sonra??

cubba: gülüyorum sana yaaa. gülüyorum.. cidden tutuşmuşsun sen.. çırpın sen istediğin kadar. BEN HAKETTİĞİM KİŞİ OLACAĞIM VE SEN BUNU GÖREMEYECEKSİN BİLE!!! SEN YOK OLACAKSIN SONSUZA KADAR!!!! MAVİ GÖKYÜZÜ VE DENİZ SESİ ALACAK SENİN GÖRÜNTÜNÜN VE SESİNİN YERİNİ!!!!SONSUZA KADAR!!!! ŞİMDİ DEFOL GİT!!! BENİM BİRAZ İŞİM VAR!!!!!!!!!!!!

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cubba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla