06-04-2010, 07:22 PM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) Alıntı: ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı
sevgili kardeşim herkesin yaşadığı bir problemi yaşıyosun ve bu çok normal..öle olumsuz cümlelere kurup bizi üzme nolur..:( şimdi....be de aynen senin gibi sayısal e.ağırlık bölümleri arasında gidip gelmiştim lisedeyken.mat öğrt olmak istiyodum ve sayısal bölümden o branşı kazanmak daha kolaydı(2003 2004 yılları şimdi nasıl bilemiyorum) sayısal bölümdeydim ve bölümümü değişerek e.ağırlığa gittim..neden mi..fizik yüzünden tabi..ama olmadı yapamadım orda tekrar sayısala geçtim ve fiziğe rağmen başarıcam dedim(sonra ünideki fizik derslerini görünce liseyi mumla aradım tabi :)))) öle de oldu.mat öğrt bitirdim ve iyi ki sayısalda kalmışım..bu arada lise ikide fizik 1 geldi.ikinci dönemde 2.. yani sevgili kardeşim bu çok normal ve büyütülmemesi gereken bir konu.fiziği ders olarak değil de bişeyler öğrenmek için çalışabilirsin.daha doğrusu bütün derslei..ben öle yapıyorum öğrenmek için merak edip çalışınca daha çok akılda kalıyor..ve unutma fiziği yapanlar senden farksız değil..sadece daha çok çalışıyolar.. lütfen okulundaki rehber öğretmenle konuş o sana daha ayrıntılı bilgi verecektir... seni seviyoruz fiziğide..:)sen de fiziği seviyosun..çok da başarılısın..hadi bakalım sorun sıkıntı olusa kapı açık herzaman gel.. başarılarının devamını diliyorum güzel kardeşime... |
Umarım bende iyiki okudum derim!! |
| |