Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2008, 01:19 AM   #35 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba tavsiyelerin için teşekkürler şaman abla onları yapmasamda sorun değil dinlemekten vazgeçmem ben zaten bi şey yapmıyoruz ki taş atıpta kolumuz mu ağrıyor sadece biraz baş ağrısı kulaklıkları kulağımıza takıp dinliyoruz yada dinlemiyoruz o müzik orda çalıyor bizde faydalanıyoruz burası güzel işte.

Bugün nasıldım sabah pek yataktan çıkasım gelmedi kullandığım ilacı azaltmaya başladım belki ondandır biraz uykuluydum evdende pek çıkmadım saat 15 e kadar daha sonra işe gittiğimde bi ara o kadar rahatladım ki sormayın yerdemiyim gökte miyim o kadar ama sonra yine başım tutulmaya başladı ve kendimi kötü hissettim bir süre ve o an düşündüklerim şunlardı ilaç kullanıyorum ilaç başımı uyuşturuyor bazen de yüzüm uyuşuyor konuşmakta bile zorluk çekiyorum ilacı kullanmasam uyku dan başımı kaldıramıyorum şimdi ilacı bu sebeptende biraz azaltmaya başladım ama ilacı bi kerette %50 gibi azaltamıyorsun çünkü bünyem alışmış tansiyonum düşüyor ve başım dönüyor bende yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum bi doktor ilacını bırak diyor bi doktor 2 yıldan önce bırakma diyor biri de 3 yıldan önce bırakma diyor şu anda sadece ilacımı yazdırıp kullanıyorum tekrar farklı bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum aslında ama her doktor değiştirdiğinde tedaviye sil baştan yeniden başlıyor doktorlar yine benden tomografi eeg isteyecek yada farklı ilaçlar verecek diye pek gitmekte istemiyorum açıkçası yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gibi bir durum böyle düşünürken sonra aklıma bu kadar kolay değil pes etmek diye bir cümle geldi evet zor olabilirdi çalışmak yada bu şekilde yaşamak ama devam etmeliyim başka çarem yok daha sonra belki dinlediğim telkinlerin etkisiyle daha iyiydim ve hala iyiyim saat 01 şu anda dikkatim biraz daha arttı hareketlerim yavaşladı ve sakinleştim.

Hipnoz seminerinde Adil Bey e bu konuyu açıcam çünkü en büyük sorunum bu her fiziksel rahatsızlığın altında mutlaka ruhsal bir sorun yatar diye düşünüyorum çünkü ruh ve beden bir bütün kısacası hastalığımı düşünmediğim zaman bir işe kendimi kaptırdığımda yada biriyle konuşurken daha iyi oluyorum.

Şimdilik sevgiyle kalın..