Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2008, 01:27 AM   #252 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

[quote=metin06 ]
Alıntı:
pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
metin06 Nickli Üyeden Alıntı
helalsin pisimbat valla çok sevindim gelmene..hadi hayırlısı ossun bakalım hadeee toplanın bakiim :)) yaa nerden buldunuz mihrabat korusunu avrupa yakası olaraktan yani..biraz daha gitsek ..shamanlara gidelim valla hem bol bol kave içeriz
benim yakışıklı şövalyem okadar yoğun istek aldımki ayıp olacaktı gelmesem
sen geliyorsun değilmi
gelcem gelcem inşallah atakanla beraber geliyoruz..e bukadar talep gelmesen hakkaten millet seni vururdu herlde maç için silah sıkıyorum ayaana :) lay lay lay lay lay lay lay oooo Türkiye..

BBC : Türkiye ne yapıyor.Turnuvanın havasını değiştirdi

L'EQUIPE : Mucizenin yeni adı Türkiye

ESPN : Viyana 1683 ten beri böyle kuşatma görmedi

BILD : Bu Türkler bizi paketler

EUROSPORT : oda bişey dedi ama unuttum :)

E biraz da sevinelim demi.. çok sevinmeyin birazda buluşmaya kalsın herkeze sevgiler..
[/quote

vallaaaa abime gol atarmıyız dedim oda hayır dedi lafımız bitti golü attık
çok mutluyum yahu

metincim salıncaklarda oynarız biz senle sallarsın beni
(biliyorum bensiz olmuyor )