Konu
:
bigcinin günlügü :p benimde olsun
Tekil Mesaj gösterimi
21-06-2008, 01:46 AM
#
166
(
permalink
)
bigci
Binbaşı
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun
Her sey Buraya kadar Hayat Buraya Kadar !
Hayatta 3 yanLış yaptım doğmak büyümek yaşamak bir de doğru yaptım nurseli yani acemi-sirineyi sevmek ama unutmuşum 3 yanlışın bir doğruyu götürdüğünü.
oda terk etti beni sebepsiz yere hemde ne yapalım kaderim bu benim terk edilmek terkkkkkkk yok olmak :'( kimi sevsem bana sırt döndü nabalım tipsizim aptalım :( kaderim buu
terk edilmek
NE KADAR ÇABUK GELDİ AYRILIK OYSA.........DAHA YENİ BAŞLAMIŞTIKBİRBİRİMİZE NEDENSİZLİKLERİN İÇ ÇEKİŞLERİNİ DİNLERKEN VEDALAR BOZDU Suzkunluğumuzu.
Neyin içine düştüm bilmiyorum Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım Ayrilik geldi kapiyi caldi önce zehraaa sonra sirine :'(
yıldızlar kadar kalabalık bir şehirde bir ay kadar yanlızım, denizler kadar büyük sevgime bir şanslı balık bulamadım.
sımdı tek soru suu bu dunyada daha nekadar yasıycam ? yasamaya hevesim kalmadı gercekden :'( eger yakında bu dunyada tipsiz bi insan daha eksilirse hiç şaşma günlük sayfalarını acı ile doldurdum günlükk ben bu defteri acmamak üzere kapatıyorum elveda hayat derim yakında o zaman haberin olur
titreyerek uyanırsan sirinem bilki ben gitmişimdir :( kaderim bumu benim bumuuu ? terk edilmekmi neden yaşayımki o zaman yaşam :'( dedimya ölsem arkamdan ailem dısında kim aglar cevap veriyim hiç kimseee cunku bu dunyada tutuncak tek dalım dahi yok kimse sevmiyo beni yaşamama sebep olacak birisi yok
sirineyi seviyodum gercekden hemde :'/ ama oda zehra gibi terk etti beni :'( terk etti
Açık Profil bilgileri
bigci nickli üyeye özel mesaj gönderin
bigci - Daha fazla Mesajını bul