07-04-2010, 12:39 AM
|
#9 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) ]inşallah mor sanada uğur getirir YESHAPY...[/ SELAM GÜNLÜĞÜMMM.. .KOŞA KOŞA GELDİM SANAAAA ,,,, ELİMEDE ALDIM SÜTÜMÜ...açtım müziğimi vee yalnızız işte...cok az kaldı yakında yurduma geri dönücemmm ama istemiyorum ailemden sevdiklerimden ayrılıp gitmek çok acıııı... bu sefer gıderken buyuk bır yukude omuzlarımda goturuyorumm...kaldırabılıcekmıyım bılmıorumm...KPSS ye hazırlanmam lazım bunun içindeee dershane şart ama gıdemıyorum çünküü hazıranda buraya donucemmm ...okudugum sehırde bu sebebten gıdemem ....hazırandan sonra aılemın yannda gıtsem o zamnda gec olacak ..gıtmesem o da olmazz bu son sansımmm belkı bıda ortaogretimlere kpss sınavı yapmaya bılırler....hem bır an once atanmam lazımm malummm para bıtıktırmelıyımmmm...off kafam bunları dusundukce patlayacak gıbıı...kendım hazırlanyım dıyorum ama duzenlı olmazkı şu tarih belası varya benı gebertecekk ...eziyet yaaa konuyu bılsen unutuyosun 2 gunde her gun tekrar zaten yapamıoyosun ki sayısal ogrencısıyım cografyamda yokkkk ay ay patlıcam şimdi ..... bu konuda yardım ıstıyorum aslında herkesten napmalıyım? birazda guzel seylerden bahsedelımde mutlu olalaımmmm...sabah erken kalkmayı cok severımmm ..yurtta çalarsaat dıolarr ..ben 2.ogretımınm de gece 11de okuldan gelıyoruzz 1de yemek yıyoruzz sonra baslıyoruz sohbete sabah ezanında yatıyoruzz ama ben 7 de kalkıyorum 7 sendromum varda....bugunde kalktım yıne 7 de balkonumuzu cok cok özlemısım aldım kahvemı kitabımı mukemmel bır keyf yaptımmmm ...düsündüm olee eskıdeen her sabah bu keyıfı yapardım yurtta balkonumuz yok ta:( hep camda oturuyorum ama düserim diee herkes uyarıyordu sonra yurttan uyarı aldımmm ...:)... yurttta zamn cok guzel gecıyorrr .....sanslı degılım derdım eskıden ama sanslıymısım artık dondurmamdan cıpsımden kolamdan bıle bedava cıkıor...oda arkadaslarım cokk ıı bırıyle sureklı tartısıyoduk ama artıkk azaldııı..vede canımı sıkmıorrr..... mutluluk ne guzel.... hep mutlu olsam artık hayat ıstedıklerımı verse keske bana..... hepinizi cok sevıyorummm ..iiki varsınızz |
| |