Konu: İlk Şiirim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2010, 12:25 PM   #7 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: İlk Şiirim

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bi şiir Nsmr , umut da olsa herkes için nasıl olur ?
Teşekkür ederim, süper oluuurr

Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım kardeşim yüreğine sağlık, ne de güzel dökmüşsün duygularını şiirine.

iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın.
Sende abicimm iyiki varsın Seviyorum vallahaa senii

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzelmiş gerçekten.Teşekkürler...
Okuduğun için ben teşekkür ederim, dostumm

Alıntı:
Elektra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olumsuz yorum mu bekliyorsun? İyi al benden olumsuz bir yorum. Farklı konularda yaz, senin tarzın daha farklı çünkü. Sevgiler.
Vaay, doğum günü çocuğuu Aslında siyasi bişeyler yazacaktım ama forumda 'persona non grata' olmak istemedim Teşekkürler

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Enes,çok başarılı bir şiir.. Demek ki içinde böyle bir kabiliyet var.. Yazmaya devam etmeni umarım..Yalnız geçmişe ait bir burukluk hissettim ben bu şiirde.. Bu da bugününü etkiliyor..Unutma ki, sen varsan eğer değer verdiklerinin de bir anlamı olur hayatında..öyle değil mi?
Seni seviyoruz..
Eh işte, ablamm Teşekkür ederim, iyiki varsınn Aslında hep yazıyordum da, 2 3 satır. . öyle işte :) Bu ilk okuttuğum şiirim Beğendiyseniz ne mutlu, bana Birde, ona burukluk, demesek, olur mu? Bendeki kabullenememe ve bencillik yüzünden hem kendime, hem başkalarına acı çektirme daha iyi olur sanırım Bende sizi, hepinizi seviyoruuuumm İyiki varsın musi c45uy8 97
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla