Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2008, 05:15 PM   #15 (permalink)
ceren18
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough
Standart Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!!

merhaba teoman yazdıgın seyleri okuyunca yasadıklarım geldi aklıma benimle aynı sınıfta olan arkadasım vardı ve onun benden hoslandıgını çok rahat anlayabiliyordum böyle çekingen davranıyodu ben ona bakınca yüzü kızarıyodu falan işte neyse ben onun üstüne hiç gitmedim sadece ona saygı duydum o duygularını söyliek kadar cesur biri degildi bundan emindim seninde bahsettigin gibi benimde çevrmde çok arkadasım var ve ben yalnız gezme fobisi olan kızlardanımdır anneminde yorumuyla acaba arkadassızlıga kaç gün katlanabilirsin çok merak ediyorum der nese dersanenin son günü geldi çattı ben dedimki şuanda herşey biticek ve bir daha onu görmicem eee zaten oda açıkca söylemicek dedim nese benimde çok samimi oldugum arkadasım sagolsun beni kapının önüne kadar getirir hiç yalnız bırakmaz arkadasımın teli çaldı ve defterlerin dersanede kalmıs gel çabuk dediler kız arkadasımda kostura ostura gitti tabi bir baktım metin geldi yani benden hoslanan kişi nese arkadasım gelene kadar kafede oturalım mı dedi bende kabul ettim böyle gayet rahat sanki tesadüfmüs gibi kafeye oturduk sonra metinin yizi her lafa baslamaya çalıştıgında kıpkırmızı oluyodu artık içimden sen benden hoslanıyomusun deyip metinin acısını hafifletmek geldi çünkü acı çekiyomus gibi bir ifadesi vardı benim saf arkadasım dersaneye gitti geldi ortada defter yok abii yaaa bulamadım bitürlü defterimi diyo sonra bir telefon daha geldi buna nerdesin defterini hocaya verdik dediler arkadasım tekrar düstü yollara nese ben metini konussun diye çok fazla bişey söylemedim tabi metinde söylemek istedigi seyin dısında herşeyi söyledi en sonunda seni birdaha göremicek miyim diye bir giris yaptıgını hatırlıyorum nese bana baktıkça söliceklerini söyliyemedi sonra ben eve geldiimde bana msj attı ve benden hoslandıgını söyledi sonunda nese burda sana söylemek istedigim sey yakın arkadaslarını çevresinden bu yolla uzaklaştırabilirsin ama sende bukadar çekingen olma bence ben onun nekadar gerçekçi olduguna inanmıstım eger çok rahat bir şekilde ifade etseydi bukadar tatlı görünmezdi belki gözüme nese bu da bir bayanın bakıs açısı belki işine yarar umarım mutlu son olur
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla