Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! Dostum ne yap et bir şekilde söylemeye çalış.. Benimde lise zamanında yaklaşık 6-7 sene öncesinde seninkine benzer bir hikayem vardı..
Ben o zamanlar lise 3'e gidiyordum o da yan sınıfta hazırlık okuyordu.. Tenefüslerde vs derken onu gördüğüm yerlerin artmasıyla beraber bu artışın kalbime de yansıdığını hissetmem fazla uzun sürmemişti.. evet aşık olmuştum.. Artık onu ne zaman görsem kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor, sesim soluğum kesiliyor eğer bir arkadaş ortamındaysam onların söylediğine konsantre olmaksızın kendimden geçiyordum ve bu etki her geçen gün daha bir şiddetleniyordu. En sonunda kendimce bir karar almıştım.. Bu böyle olmayacaktı bir şekilde söylemem lazımdı.. Ortak arkadaş vasıtasıyla çözüm üreteyim dedim ama olmadı, başka çözümler düşündüm o da olmadı en sonunda kendim söyleme fikrinde karar kıldım..
bulunduğum yer istanbul'un küçük bir kasabası olduğu için buralarda özel bir eğlence, konser vs olduğunda bütün kasaba dışarı çıkardı. İşte günlerden o gün onu dışarda yakaladım.. Hatta evden çıkmadan önce sanki içime doğmuşçasına hazırlanmış, saçlarımı taramış, en güzel t-shirtleri falan giyip arkadaşlarla dışarı çıkmıştık. Onu görmemle birlikte söyleyeceğime dair kendimi iyice şartlandırmıştım yanımdaki iki arkadaşımda bu durumdan haberdardı. Ancak ortada bir sorun vardı o sorunda kız o gece bir arkadaşınla birlikteydi.. Defalarca ortam kolladım ona yanaşmak için her defasında, ona her bakışımda kalbim daha beter fırlayacak gibi oluyor, soğuk terler boşalıyor yerimde duramıyordum.. O gece defalarca onu yalnız yakalamk için fırsat kolladım ama ne yaptıysam, ne ettiysem bunu bir türlü başaramamıştım.. o gece eve gittiğimde yatağıma yatıp saatlerce ağladığımı, üzüldüğümü bilirim..
O günden sonra onunla o gece olduğu kadar konuşacak cesareti hiç bulamadım.. Ona olan aşkım sevgim okul çıkışı ona derin bir sevgiyle bakmaktan ileri gitmiyordu artık.. Nitekim aradan seneler geçti.. Üniversteyi kazandı ve gitti.. Ama emin ol o insana karşı hala o kadar sevgi doluyum allah inşallah o günleri gösterir bir çocuğum olursa ona bir zamanlar deli gibi sevdiğim kızın ismini verecek kadar tutkunum..
Söyleyeceğim sen sen ol ne yap et söyle.. Bi cevap almakla hiçbirşey kaybetmiyeceksin evet derse dünyalar senin olcak hayır derse evet üzüleceksin ama bu üzüntün en fazla bir hafta sürecek sonra toparlayacaksın kendini.. Emin ol kararsızlıktan daha kötü bir şey yoktur.. Ümit ederim içindeki sevginin karşılığını o insanda bulursun.. Sağlıcakla kal..
__________________ Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar.. |