selam sevgili günlük
22 haziran 02:00
nursel dün dediklerini hatırlıorsun demi ?
neise :( offf günlük off eve yeni girdim sürünerek girdim o kadar yorgunumki büyük güne tamı tamına 7 gün kaldı
29 hazirana sadece2 gün 7 kala kötü bi süpriz beni bekliyodu :'( akisleri kırdım offf offf offf gene en azından iyi gecen sene 1 ay kadar frez black bilyasını kırmısdım geri dönüşden araç haraletle alev almısdı bu sene sadece akisle yırtıyıruz büyük ciddi bi araç hazırlamak gercekden zor iş zorrr
2 günlük işi var akisler eline saglık olmasaydı bu gun eve gelmeyi dusunmuyordum golbası haymana yolunda aracın yapabilcegi maksumum suratı deniyordum fakat araçda tahminimden fazla bi akımilasyon var :S yaptıgım suratan dolayı kaburgalarıma felaket bi yük biniyo :S inş onuda cözcem bu aralar kendimi profosör gibi hissediyorum kagıtlar defterler makaleler tüm her seyimi aracıma odakladım tüm her seyi
ve bi şey ögrendim serkan karabulut kafasına bi şeyi takarsa onu yapabilecegini ben bu hurdayı saatte 300 km yaptıracam dedim dyno da 337 felan gördün demekki 350 360 yapabiliyo :D ama haddinden fazla para harcadı hayatımız boyunca kazandıgımız tüm paraları bu araca yatırdık gelecegimiz bu araç artık eger kaybedersek iflas ederiz :(
ama ben kazancagımnı seziyorum ilk 3 yeter bana büyükde gözüm yok
dedimya serkan karabulut bi şeyi kafasına koyarsa yapıyorrr
mutlu olmayı koydum kafama mutluda olcam bu yolda kimseee durduramıycak beni :9