Konu
:
Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
Tekil Mesaj gösterimi
22-06-2008, 02:31 AM
#
40
(
permalink
)
Novos
Yüzbaşı
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları
2 haftadır ego güçlendirici ve suçluluğu dinliyorum bugün kendine güveni de ekledim. Telkinleri dinlemenin 4.gününde arkadaşım beni başka bir arkadaşa anlatırken bu çok değişmiş sinirli olmaya başlamış cevval biri olmuş dedi. Telkinin ilk etkisi buydu sanırım sonra bir arkadaşımla gezerken alışveriş merkezinde garip tavırlar sergiledim. Takım elbise baktım ama almayacaktım zaten fiyatının bir ay önce daha düşük olduğunu ve şimdi niye daha pahalı olduğunu sordum ve ısrarla bu durumdan dem vurdum satıcıya. Sonra park yerinde bir anneyle bir bebeği gördüm çocuk çok şirindi bebeğe merhaba dedim ve çok tatlı olduğunu söyledim. Sokakta eskiden başım öne eğik yürürdüm artık karşıya bakarak yürüyorum. Göz temasından kaçınmıyorum, bazen biri bana baktığında kilitlenip kalıyoruz öyle şükür şimdiye kadar kimse dayak atmadı niye bakıyorsun diye.
Normalde küpe takmam ama sokakta küpeyle geziyorum sırf başkalarının düşüncelerini önemsememek için çok da yararlı oluyor. Eskiden uyandığımda müthiş bir ağırlık olur yataktan kalkmak istemezdim şimdi kafam kuş gibi hafif, zinde bir şekilde kalkıyorum
olumsuz düşünceler gelmiyor aklıma, mutlu hissediyorum kendimi, eskiden beynimde hep konuşurdum çok şükür bitti. Atakan Beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Ne mutlu size bu kadar insanın duasını alıyorsunuz.
Açık Profil bilgileri
Novos nickli üyeye özel mesaj gönderin
Novos - Daha fazla Mesajını bul