Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 05:15 AM   #55 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili günlügüm,

diyet listesini yazdim ama uyguluyormusun diye sor, bazen aceleden evden cikiyorum ve birsey yemek aklimin zerre ucundan gecmediginden yemegi

unutuyorum birde eve gelince varsa yemek yiyorum yoksa hic acmiyim susuzmuyum farkinda degilim... yemek yimek istemiyor canim... bu iyi degil o yüzden

kendime yemeklik aldim, yani listede olanlari ona yerlestiriyorum ve saatlice yiyorum, ceb telefonuma uyari ayarladim "simdi yemek zamani" ve o an icin

listede neyse siradaki onu yiyorum. toplam 9,7 kg vermisim. cok mutluyum ve memnunum, birde yeme aliskanligimi düzene soksam,

yatmadan evvel tembellik

etmeden yemekligime hazirlasam listedekileri, daha saglikli bi zayiflama olacak ama sükür bolca su iciyorum, Allah´tan bi ondan sasmiyorum, günde 3 litre

mutlak bitiyo, cok mutlu ve cok memnunum kendimden..

sanirim, hatta öyle iyice beynime yerletirmisim zayifliyacagim diye ve zayifliyacagimda insaallah..

Telkinleri hep dinliyorum ve sabah artik aliskanlik yaptim mutlak dinlemem gerek..

iyiki bu sayfa ile tanistim, cok mutlu ve memnunum...

hayatimdegistisayfasina+ arkadaslarima, kendime + vucuduma, canim cankime tesekkürler

sevgi ve saygi ile sevgili günlük
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla