Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2007, 05:00 PM   #17 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KİMLER BİLİYOR SİMURG ANKA HİKAYESİNİ...

bu da benim kaf dagımın simurgunun çal’ıntısı…
hüthüt ,çok tatlı ve gizemlisin…ne hallerdesin görüşmeyeli o uzun yolculuktan beri…
hüthüt aldı kemanı ,kanunu başladı serenada….
- Ben bakarım cümle varlıga,yeterim ….ama insanoglu beni bir türlü anlamadı…bülbül ,dudu ,puhu hep istediklerini elde ettiler…sonunda hem onların hem simurgun istediği oldu…ama ademoglu ,işte simurgun gölgesinin bile erişemediği bi saltanata sahip…o da kendi zümrüdü ankasına varmak için bilgi agacını dallarını uzatmalıydı kendine..nasıl yeşillendiğini görüp hayret vadisine geçmeliydi bir tek hamlede..istek vadisinde dökülenleri hiç görme…
- peki ya aşk vadisinde bir bardak suda bogulanlara ne demeli??ummanlara akmaya yol ararken…yalancı sevdalar karalar seni ,silmek gerek bu gönülden…aşk vadisinde egleşme dedim ademogluna, o manayı son damla sandı ummandan..oysa umman ahh aman aman ..bırak at kendini içindeki kaf dagından…düştügün yer işte bu vadideki zümrüt umman…düşmekten korkmayan tüm düşlerin sırrına erer..erer de geri adım atmak ,asıl düşmek odur bu verdiğin ikrar ‘dan….hadi ikrar ver dedim vadiler boşaldı ,aynalar karardı…oysa bilseydi bu vadileri aşmak sadece tek bir an…bir nefeste vardırırdım ben onu fena’ya …isteseydi ordan semaya..görürdü ordan baksaydı aşagıda ayaklarının altında kaldı yıldızlar bu semada…..başı döndü bakamadı..istek vadisinin girişine bak sen..orda sarhoş kimse var mı??istekten sarhoşsa eger atarız onu bir hamlede şarap testisine ..orayı derya sanarsa ,şaraptan nasibi bu damla…yok eger anlarsa kafesteyim bu şarap benim emelim…o zaman bırak dagılsın ,dönüşsün sevdaya..yokoldu bak ..vadiler, o ,sen, ben kaydını sil,gülümser sana tek bir seda…en büyük zenginliğim sana muhtaç olmada….bırak bu muhtaç kanadım düşsün yanıma...
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla