Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 04:18 PM   #8 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: McDaniel'ın günlüğü..

Alıntı:
McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle !!

Hatta benim alternatiflere yönelmemdeki en büyük etken antidepresanların gerçekten artık korkunç dereceye varacak boyutta olan etkileriydi.. Genelde çoğu insan bünyeden bünyeye farklılık gösterir vs gibi telkinlerde bulunsada hassas bir insan için o korkutucu yönleri düşünüpte bu bulanık suya girmek gerçekten çok zor çünkü o suyu berraklaştıracak gücü bazen kendimde bulamıyorum.. Ha elbette antidepresanların faydalarını da gören vardır ama tıpkı bir ebeveynin artık çocuğunun elini tutmayacak yaşta olup bırakması gibi antidepresan da bir gün yanımızda olmayacak peki o zaman bünye bu yalnızlığı kabul edecek mi ?
ben o ilaçları sadece 1 ay kullanabildim..neyseki bünyem iyice alışmadan bırakabildim ki şansım varmış...serotoninden dolayı gözlerim sabitlenmişti ve gözbebeklerim hiç olmadığı kadar kocaman olmuştu...ve gözbebekleri ışığa göre normal tepki veremediği için görmemde bozukluk ve bulanıklık olmuştu...diğer olumsuz fiziksel etkilerden bahsetmiyorum bile.....ilacı bıraktıktan bir bir ay kadar da görüşümün düzelmesini beklemekle geçirdim..öyle kalıcak gözlerim diye çok korkmuştum şaşkın

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla