Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Merhaba,sitenizle malesef yeni tanıştım..Keşke daha önce haberdar olmuş olsaydım.Ben stresli bir ortamda çalışan ve sürekli gerginlikler yaşayan bir insanım.Gün içinde çok fazla sinirlenmelerim nedeni ile gerginlik baş ağrısı ile başlayan ve migren de son bulan bir de rahatsızlığım mevcut.Metafizik,kuantum tekniği ve çekim yasası ile birkaç yıl önce tanıştım.Ama hiçbir zaman bunları tam olarak da hayatıma yönlendiremedim.Her denediğim meditasyonu yarıda bırakıyordum.Sitenizle tanışınca sizin de tavsiyeniz doğrultusunda ego güçlendirici ve suçluluk üzerine olan telkinlerinizle başladım.Bende mide bulantısı olmadı ama ensemde bir ağırlık hissettim.Bu ağırlık sonrasında kendini vücutta bir hafiflemeye vücuıtta bir esnekliğe dönüştü.Ve zihnimin aydınlandığını hissettim.Öncelikle bu emeğinize sonsuz teşekkürler ve saygı duyduğumu söylemem gerek..Benim amacım stresi kendimden uzaklaştırmak ve gerginliklerimi yok etmek.Bu konuda tavsiyenizi almak beni memnun eder.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.. |