Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 09:55 PM   #13 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: McDaniel'ın günlüğü..

kesinlikle haklısın ,bende ilk özel bi hastanenin psikiyatristine gitmiştim ve majör depresyon tanısı koymuştu bana bi tanesi antidepresan diğeri ismini vermiyim şizofrenlere verilen 50mg'lık bi ilaçtı.benim reçeteye kutu kutu yazıyodu bu şizo ilacını ki yaklaşık 5 sene önce kutusu 150 milyondu.neyse 2-3 ay da bu doktorcuğun verdiği ilaçları kullandım ama ne beter bi durumdaydım.o şizofreni ilacından 25 mg yani bi hapın yarısını kullanıyodum ve günde 15 saat uyku yetmiyodu.okula zar zor gidip geliyo eve geldiğimde deliksiz uyuyordum.hatta bi sınavımı da uyuyakaldığımdan kaçırmıştım.3 ayın sonunda doktora durumu söyledim ilacın yaşamımı baltaladığını falan söyledim.o zaman bırak dedi lakayit bi tavırla,sadece öbürünü kullan dedi.şok oldum.güvenim kalmadı.daha sonra üniversite hastanelerinden birine gittim ve doktora daha önce kullandığım ilaçları söyleyince adam bunu yazan doktormuydu psikiyatrist miydi diye birkaç kez sordu bu ilaçları yazan.meğer ilaç firmalarından yazdırdıkları ilaçlar ölçüsünde ,ikramiyeler alan doktorlar varmış .neyse sonra bu doktorun verdiği ilacı kullandım iyi geldi.yani sağlık konusunda güvenmediğim hiç bir kuruma (en güvenilir üniversite hastaneleri bence)gitmem. herneyse telkinlere güven bence diğer rahatsızlıkları biliemem ama depresyon için bence gayet yeterli bi teknik buayrıca güvenilirve vucuda zararsız .herşey gönlümüzce olsun iyi dinlemeler .sevgiyle kal