22-06-2008, 10:58 PM
|
#7 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: mutsuzummmm :( Alıntı: kısmen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: serpil Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar bir süre önce bu siteye üye oldum fakat bugun ilk kez inceleme fırsatı buldum ve ilgimi çekti acıkcası zaten son birkaç aydır hep olumlu değişiklikler yaratmya çalışıyorum ben calıştıkça daha çok batıyorummm 25 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı ve yorgun hissediyorum ki kimseyle görüşmek konusmak istemiyorum içimden hep ağlamak geliyor nereye kadar gidecek bilmiyorum ama bildiğim bişey var oda çok mutusuzumm | ay canım benim,kendini koy verme ama bazen yanlız kalmak insana çok şey katar.iyice düşünürsün,bu zamana kadar kaybettiklerini ,kazançlarını.sonra çevrendekileri de sorgulamaya başlarsın,arkadaşlarının senin ne kadar yanında olduğunu belki de aynı dili konuşamadığınızı farkedersin.bu süre sana çok şey katabilir .telkinlerleri yoğun bir şekilde dinliyosan,ağlama hissi olabiliyo,yorgunlukta normaldir.ben de yaşadım(günlüğümün başlarında yazıyo hatta)ama merak etme geçici,yakında kendini rahatlamış hissedersin.içinden ağlamak geliyosa ağla zaten ama sakın umutsuz olma..artık burdasın yenilenmenin tam zamanı .burda bi günlük tut ve yazmaya başla.telkinleri sakın bırakma,sadece sabret çok iyi olcak.sevgiyle sağlıcakla kal |
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
| |