Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 08:25 AM   #172 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlük günaydin zorla hafta basladı son hafta 23 haziran 2008

bu haftayı rejenerasyon taktik ve sadece off-bonus çalışırak geçirmeliyim otomobilimin akisi cıkmısdı ya onu tamir ettim dün eve gelmedim eve yeni girdim aslında aptalımya keske ist a toplantıoya gitse idim xD bolu dagına geredeye kadar gittim geldim 2 kere oraya gidene kadar ist a gitseydim keske
denemek amaclı aracı
bi gün önceden bitirmem gerekiyodu ama işlerimi ne ise işlerim bitti tamamiyle her sey hazır tek eksigim 1. yarısda kendim kanıtladıkdan sonra 2. yarısda maddi yöndne beni destekliyecek sponsorlar :( su an için sadece 2 sponsorum var onlarlada 1 yrıslıgına anlasdık hala amatör katagoriden gircem profosyonel katagoriye giremiyorum param yok :( ve bir kac modifikasyonum eksik ne ise sımdılik bunlar yeter dün baya ateşliydi canım sıkkın diyodum ya canımın sıkkınlıgı geçdi
ruhunu degil lastigi yak !
felsefesesiyle 35 40 arkadaslar her zamanki gibi ivedik 88 sanayi girişindfe legal kapısmalara devam :D gece yarısına kadar felan ordaydım ve sahsı bmw in lastikleri sizlere ömür ama rahatladım :d
gecede dükkanda idiim allahın izni ile telkinlerin ve hayatimdegisti ailesinin destegi ile bu zorlu maratondan geçicem
bu arada ben bi kızımı seviyodum adı neydi zerdalimi zerhoş zehramııı :p hatırlamıyorum öyle bi şey artık ben