suzzy'cim çok teşekkür ederim onlar da --eh tabi ki ben de-- sizleri çok sevdiler
hayal ablam, melek gibisin valla allah gücünü kuvvetini daim etsin, seni de başımızdan eksik etmesin..tek tek hepimizle ilgilendin, bizi dinledin, çözümler sundun..seni toplantının en "ilgili" kişisi seçiyorum, miss hayatim değişti 1. si oldun
pamukcum annemler sana bayıldılar, beni bırakıp seni almasalar bari kızları olarak 44 iyi ki birlikte gittik geldik, güzel kalbin için teşekkürler
izumi eşin ve sen harika bir çift olmuşsunuz annemlerin gençliği gibi geldiniz bana; dilerim sıcaklığınız, aranızdaki uyum ve o ışıltınız ömür boyu sürer
organizasyon gayet güzel ve samimi bir havada geçti, gelen herkese çok teşekkürler çok güzel bir gün geçirdik gerçekten..buluşma yerimiz de harikaydı..yalnız masanın diğer ucu ile biraz iletişimsiz kaldık, bir açılış konuşması olur diye umduk ve tek tek en azından ben şuyum, nick'im de şu denir dedik ama olmadı dolayısıyla herkes birbirine şu kim bu kim diye sordu bi süre
neyse bir dahaki sefere sanırım daha aktif ve daha rahat oluruz hepimiz
herşey için verdiğiniz emekler için çok çok teşekkürler, sizi seviyorum
"sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br />