selam arkadaşlar
kendime verdiğim tüm sözleri tutuyorum bu gün pazara gittim,3 tane gül fidanı aldım rivayete göre yediveren gülmüş hepsi.ben gülleri çok seven ve tüm boş vakitlerini güllerle çiçeklerle geçiren babacımdan duymuştum yediveren güller 11 ay açar diye.onun için fidancıya yediveren gül istediğimi söyledim..oda bana yediveren gül diye verdi fidanları, güllerden biri sarı kırmızı ona babamın adını verdim,bir tanesi sarı ona ablamın adını verdim.bir taneside kırmızı onada kendi adımı verdim..haftaya birtanede sarmaşık gülü alıcam onada annemin adını vericem.bizim validesultan sarmaşık gül gibidir sülalede nekadar çocuk varsa hepsine yetti yetişti hayatı boyunca sağolsun.babacımda sadece bana ve ablama yetmeye çalıştı yattığı yer nur gölü olsun.böylece daima birliğine hasret olduğum ailemi nihayet bir yerde toplamış olucam.daha sırada uğur ve can var oğullarımız.onlar içinde çıtır güller var neşe dolu gençliği çağrıştıran fidancı haftaya getircek. yani ben haftaya yine pazardayım. bugün kavga etmeden eve gelmeyi başardım, yaptığımher şey yapacaklarımın garantisidir.bugün gavga etmemeyi başardım,belki haftaya aşina olan biriki kişiye selam bile veririm kimbilir. neyse iyiyim iyi
, hergün daha iyi oluyorum..
bu arada scriptleri dinlemeye ara vermeden devam ediyorum..