Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 09:19 PM   #8 (permalink)
meryemi
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: merhabalar...

[b][color=darkblue]sefalar getirdiniz efem....

Alıntı:
kompozit Nickli Üyeden Alıntı
merhabaaaa arkadaşlar...ben hayatım değişti.com ile dün tanıştım...aslında msn den konuştuğum yeğenim bana hayatım değişti.comu bana tanıtmaya çalışmış fakat ben onu hiç anlamamışım..:)sanırım dinlememişim bile..bana msn den attığı öylesine müzik sandığım telkinlerin kimisini iptal ediyor kimisini bir kez bile dinlemiyordum...içinin ne kadar dolu olduğunu bilmiyordum tabi ki kazara bir tanesini dinleyim dedim bu kız uçmuş dedim geri kapatmıştım

44 44 44

Alıntı:
kompozit Nickli Üyeden Alıntı
ve aslında keşke zamanında onu dinleseymişim ve aranıza daha önce katılsaymışım diye hayıflandım gerçekten..çünkü aslında telkinleri yeni yeni dinliyorum etkisine de gerçekten inanıyorum...çünkü karşımda canlı bir örnek var...onun bu şekilde kendini mutlu hissetmesi beni de çok mutlu etti...inşallah bu olumlu etkileri en kısa sürede hepimiz farkederiz...herkese mutluluklar...

öhöm öhöm.... o ben oluyorum...

yah...

wave

güzel değişimler,

güzel paylaşımlar teyzoş...