Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 09:19 PM   #40 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba sertstyle bu alıntılar nerde ??

Bugün zaten sabah işten gelmiştim gece çalıştığım için bu vardiya sistemi insanı fırıldak gibi döndürüyor sabah yattım 15 te kalktım yarın sabah işe gidicem bugün genel olarak pek bi şey yapamadım evdeyken telkin müziklerini internetten ses kaydedici bir program indirerek mikrofonu hopörlere yaklaştırarak yeniden kaydettim çünkü telkin müziklerinin isimlerini değiştiremiyorum değişmiş görünse bile winamp ta yada media player da yine ismi yazıyor işteyken bazen pc başına geçebiliyorum ve dinlediğim müziklerin içeriğini başkalarının görmesini istemediğim için bunu yaptım.

İyiydim bugünde içsel seslendirmelere devam ettim sakindim bi ara çıktım yürüdüm biraz gülümseyerek dik bir başla yürüdüm.Taşların yerlerine oturması zaman alıyor bende fazla acele etmemeliyim acele edersem küçük bir rüzgarda taşlar yıkılabilir bu sebepten uzun bir süre bu telkinleri dinlemeliyim başka telkin eklemeden uzun süre dinleyip taşları birbirine harçla bağlayalım ki ufak bir rüzgarda yıkılmasın.Ama diyelim bir telkinin faydasını gördüm biraz hemen başka bir telkin eklemeyi düşünüyorum bunu yapmamalıyım biraz daha sabır telkinleri dinlemeye devam.

Uykum gelmeye başladı birazdan yatarım heralde iyi geceler..