Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 12:08 AM   #294 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

size(sana) hayal abla-hayal ne diyeceğime hala karar veremedim yahu dusun
hayalcim asıl sen ve suzzy onca yoldan gelip bizleri şereflendirdiniz tüm arkadaşlar yaklaşık 33 kişi vardık iddayı ben kaybettim bu arada neyse
masanın öbür ucunda cenktuğ ile oyuna daldığımdan çok ilğilenemedim gelenlerle ama herkesi gördüm tanıştım .
ama hayal sanki sen benim üst komşumsunuşta yıllardır izmire gitmişsinde tekarar konuşmuş gibiyim söz bi bakıcam nedir şu reiki şaşkın
tafsiyelerinizi isterim belkide belkide başınızın belası olurum siz pişman olursunuz şaşkın
şaman ordada bana karşı kötü acımasız kıskanç tavrını sergiledi ve herkes şahit oldu benim gibi muhlis bir ciğe ne eziyetler yaptığını
gelene gelmeyene selam ola paşakızı pisimbat den