Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella canım benim
artık kendimi korumayı öğreniyorum demişsin ya yanlış söylemişsin..benim baktığım pencereden nasıl göründüğünü anlatayım sana naçizane..sen kendi değerinin farkına varıyorsun..kendinin ne kadar değerli olduğunun farkındalığını kazanıyorsun..insanın kendisini koruması, mücadeleyide beraberinde getirir..mücadele eden insan yorulur, üzülür, bazende bıkar..kendi değerini bilen insan ise, aynı senin şu an verdiğin karar gibi,hiçbir şey yaparak kazanmayı hedefler, zaten onun hayatında korunması gereken hiç bir şey yoktur..aynı senin şu anda olduğu gibi,sen hayatla birlikte akmayı seçmişsin, tepkini en olumlu haliyle, kendini geliştirerek göstermeyi seçmişsin..( hiç bir şey yapmak benim düşünceme göre şimdi senin yaptığın bir karar aldın bu doğrultuda hareket edersen..bilinçaltın öyle bir enerji yayacakki..etrafındaki kişiler ya sana uyum sağlayacaklar, yada senin etrafından çekilip seni rahat bırakacaklar...aslında o insanlarda yaptıklarının farkında değiller..onlar aynaya bakarak konuşmuşlar senin arkandan.bir insan aynada kendi yansımasını görür, sana ne söyledilerse kendilerine söylemişler aslında..bana inanmazsan sana tavsiye edeceğim kitabı oku...kitabın ismi..ışığı arayanların karanlık yanı..bu kitabı oku bak..ezgiciğim sen 29 günde muhteşem ilerleme kaydettin..asıl değişim bu..bazen arkadaşların yazdıkları mesajları okuyorumda ..yanılıyor bu çocuklar diyorum bir türlüde nerede yanıldıklarını söze döküp söyliyemiyordum..şimdi seni onlara örnek göstererek anlatabilirim sanıyorum..bizler telkinleri dinleyerek..her an heyyyooo dercesine mutluluk naraları atmayı bekliyoruz..telkinleri dinlediğimizde duygularımız sinirlerimiz alınmıyorki..yada birlikte olmak zorunda olduğumuz kişiler yok olmuyor..olan şu..bizler telkinleri dinledikçe içsel gücümüz açığa çıkıyor..bizi üzen durmlarda yine hüngür fışkırık ağlasakta..biraz sakinleşince, daha doğrusu ağlayarak negatiflik adına ne varsa içimizden atınca, içimizdeki güç açığa çıkıyor ve doğru zamanda doğru yerde doğru kararlar almaya başlıyoruz..dolayısıyla mutluluk tohumları ekmeye başlıyoruz.....senin arkandan konuşan insanlar her yerde var..önemli olan onlarla yaşamayı ve onları etkisiz hale getirmeyi öğrenmek..veya bu kararı alıp uygulamak..şu anda sen bunu yapıyorsun..aferin sana, tebrik ederim..yarın yeni ve her zamankinden daha muhteşem bir gün..başarılar dilemiyorum..başaracağını biliyorum..çünkü, bu zamana kadar başardığın her şeyi ben değil sen başardın saygılı sevgiler..balım.. |