Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 01:36 AM   #296 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
cik sen reiki nedir bir bak.öğrenmeye çalış...senin daima mantıkla hareket etmeye çalıştığının farkındayım..inan bana her şeyin mantıklı bir açıklamasıda var..ben senin tüm sorularına cevap vermeye, bilemezsem araştırmaya razıyım..çünkü sen sordukça, ben bilemediklerimi araştıracağım, araştırdıkça gelişeceğimi biliyorum..herkesin bir misyonu var..sende bizleri sorduğun sorularla...yaşadığın ve cesaretle göğüslediğin herşeyle geliştirmeyi seçtin teşekkür ediyorum..sende bana yabancı değildin..hatırlıyormusun ben senin yazdıklarını ilk okuduğumda seni küçük bir kız sanmıştım..pazar günü benim küçük kızım tüm delişmenliği ve duygusallığı ile orada oturuyordu..yanılmamışım..çocukluk edip büyüme emi..
içimdeki fırtınalar zor diner benim ne içimdeki nede o küçük kız hiçbiryere gitmezler şaşkın

reiki için başınızı ağıtırım ama 44 sevgilerimle hayalcim