selam günlügüm 24 haziran 2008 uyuya kalmısım beynim çatlıyo :P saat 04 27
son 1 hafta sadce 1 hafta kaldı ve tedirginliklerim acabaaa ? acabaaa demelerimm cohaldı kazancammı kaybetcemmi bilemem ama su 29 haziran bi an evel gelsin bu kusku cok kötü bi şey ya dayanamıyorum artık acaba demek icin icini yemek insanın huzurunu bozuyor aklında kafanın üstünde hep bi ampül yanıyo o ampülün sönmesi lazım son haftaya girdik dedigim gibi bu haftayı sadece off-bonus rejenerasyon pilotaj gibi takdik antremanlarıyla geçircem hayatım boyunca ilk defa bu kadar super bi organizasyona gircegim icin tabi bi o kadarda heyecanlıyım inş anlımın akıyla cıkarım rahatlarım
disik sende diyorsun sende sevmişsin sevmek acı bişey bende sevdim o kadar sevdimki karıcıgım helalim diyecek kadar onu kelimelerle laflarla degil kalbimle sevdim onun icin göz yası dokdum onun icin geceleri uykulardan kalkdım acaba o uyuyomu acaba ustu acıkmı diye galiba onun icin dunyadan vaz geçdiim
galiba onu sevmiyorum ona aşıkdım aşık olmak ayrı sevmek ayrı bi şey sanırım ben bi yerde hata yaptım ama nerede hata yaptım onu bilemiyorum :/ saglıcakla