Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 09:44 AM   #12 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

evet 3 günü geride bıraktım bugün 4. güne başlayacağım :)

daha önceki gecelerde de rüyalar görmüştüm ama tam ayrıntılı hatırlayamıyordum..bu gecekini hatırlıyorum..
iyi bir rüyaymıydı kötümüydü bilemedim ama ilginç ve şaşırtıcıydı...nötr bir rüya desem daha doğru olacak ve görsel açıdan çok renkli ve güzeldi...
balkon gibi biryerdeyim ve camekandan dışarı bakıyorum..gece imiş o sıra...ufak tefek ev ışıkları dışında heryer normal bir şekilde karanlık.. klasik bir akşam havası yani....ama birden kutlama gibi mi ne birşey oluyor...geri sayım yapılıyor ve "o an" bekleniyor...fakat ben beklerken bir yandan da korkuyormuşum ne olacak diye...çünkü ne olacağını tam olarak kimse bilmiyormuş...
derken gökyüzü de dahil heryerde çeşitli renklerde ve şekillerde rengarenk süs ışıkları görüyorum...hatta bazıları yanyana getirilerek birtakım kelimeler yazıları oluştrulmuş...hani öyle reklam panoları olur ya....ama tabi neler yazdığını hatırlayamıyacağım..ve bunlardan bazıları gökyüzünde oluşmuş ve onları orada tutan hiçbirşey göremedim...ha bir de ufo gördüm böyle döne döne geliyordu ışıkları da yanıp sönüyordu...rüyanın içinde bile etrafa büyük bir şaşkınlık ve hayret içinde bakıyordum... Allah hayır etsin çok renkli bi rüyaydı

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla