sevgili günlügüm
,
tekrar ben ve tekrar zayiflama konusu
,
artik benden bir parca oldu ve kendimi buna öyle bi adaklamisimki, bilincaltima ne kadar savas verdimse ben kazandim ve simdi sükür Allah´a hic zorlanmadan zayiflama moduna gectim, tamma 9.7 kg vermis olmam basarimin kaniti ama cok zorlandim, yemek saatlerimi unuttum, yemek yemeyi unuttum, sonra aklima gelincede dikkat etmeye basladim az yemek icin, yani az savasmadik bilinaltimla, simdi görüyorumda, icimden birseyler dürtüyor "kiz yemek saatin gelmedi, cabuk simdi yee sonra az yeyip beni ac birakip imtihan etme" der gibi. diyetimi dogruyu demek gerekirse dogru dürüst uygulamiyorum, yani ayni diyet plani duruyor fakat bazen oluyor peynirini unutuyorum, bazen oluyor meyvesini bazen oluyor sebzesini, yani mutlak bi karisiklik oluyor, ama sükür cok yemiyorum.
Telkinlere basladim baslayali bayagi bi fark gördüm kendimde, emindim, güclüydüm ve sosyal aktiftim ama en büyük ve tek sorunum kilo vermede idi, kendimi bu konuda disipliniz hissettigimden simdi bu kilo yönünde cok düzen yapti bende, ve iyiki telkinlerle karsilasmisim cünkü kilo sorunum büyük oldugundan verme asamasinda cok gergin ve sinirli bir yapiya sahip olmamaktan kutuldum..
Telkinleri daima dinliyor ve kilo vermemde bana asiri denli yardimci, destekci oluyorlar...
egoyu dinliyorum kilo yönde beni sonsuz derece emin kildigi icin
kendine güven dinliyorum beni bu yolda ilerlettigi icin
sonra sucluluk dinliyorum beni gereksiz yemelerden korudugu icin
sosyallik zayiflarken stres ve sikintimi cok büyük derecede aliyor
ve tabiiii kilo verme güzel bir sekilde zayifliyorum
hayatimdegisti sayfasina + beni destekleyen hayatimdegisti arkadaslara canim cananim cankime ve bedenime-beynime-vucuduma sonsuzzz tesekkürler