Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm,
uzun zamandır yazamıyordum , şimdi burdayım ve yazıyorum.
Şu an öylesine acı çekiyorum ki anlatamam tarifi yok bunun, tesellisi de yok belki yazmak paylaşmak iyi gelir yoksa ağlamaktan ölüp gidicem, ben öyle herşey ağlamam ama çok gücendim, çok kırıldım ve acı çekiyorum neden ben diyorum.Yaklaşık bir buçuk ay önce biriyle tanıştım,ikimizde evlilik niyetinde ,daha önceki evliliklerimizde yıkım yaşamış insanlardık, neyse tanıştık, ona inanmam, güvenmem çok zor oldu, eski acılarımdan sonra, bir evlilik kararı aldık kısa sürede tanıdık birbirimizi, sonunda inandım, bağlandım, güvendim ve benim dualarıma gelen bir karşılık olduğunu, çekim yasasını uzun süreli bekleyişimden sonra çalıştırdığımı, birbirimize çok uygun olduğumuzu düşündüm ve aileler girdi bu evlilik kararının içine, onlar geldiler, biz gittik, herşey çok güzel gidiyordu, sevgi sözleri, sevgi aşk hepsi vardı 2-3 gün önceye kadar bu pazar da sözlenmeyi planlıyorduk, umudum,mutluluğum herşeyimdi, birlikte çocuklarımızla birlikte yaşayıp gidecektik, olmadı olmadı yine olmadı , sihir bozuldu sanki yine, hiçbir açıklama yapmadan kayboldu ortadan yok oldu, ailesiyle görüştüm bazı problemler olduğunu fakat bu işi desteklediklerini açıkladılar, beni her iki saatte bir arayan duramayan mesajlara boğan sevgi dolu zor güvendiğim bağlandığım insan yok oldu birden , mesajla bitirdiğini açıkladı,ne bir ayrılık konuşması ne bir veda, hala şoktayım, bittiğine inanamıyorum, arıyorum kaçıyor, ailesi onun da acı çektiğini anlatıyor, sorunları tespit ettim ve çözümler sundum kendisine, ama yok yok oldu, biliyorum çok üzüldüğünü hisediyorum,benimle ne vedalaştı ne bir ayrılık konuşması yaptı, sadece iki telefon mesajı gönderdi, aklım inanmıyor bittiğine, karma karışığım, en azından bittiğini konuşarak açıklasaydı inanıcaktım, ister istemez bir bekleyiş var bende, sonu gelmeyen bir bekleyiş, bir yandan döner diyorum bir yandan bitti diyorum, yine de Allahtan hayırlısını diliyorum, unuturum bunu da bu da geçecek Elif diyorum, olmuyor çok acı çekiyorum, hazmedemediğim bu olayı yüzüme açıklamayışı, biliyorum gücü yok, Allahım yardım et bu durumu atlatayım, kısa bir sürede evlenicem şehir değiştiricem diye işimden de ayrılmıştım, öylesine gerçek ve aşk dolu sevgi doluydu ki hayatımı ona göre planlamıştım o da öyle eşyalar ev hepsi tamamdı ne oldu böyle, kısa sürede sevmiştik birbirimizi, eski işime yarın geri dönüyorum başka türlü unutamıyorum , geçmiyor bu acı geçmiyor.......Umutlarım soldu, kırıldım , gücendim, kime inanayım ben kime güveneyim herşey yalan oldu gitti herşey bitti yine kaybettim ellerimden arasından kayıp gitti anlayamadım .........................
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |