Cevap: pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü Merhaba Bugün sabah ve akşam meditasyon'a başlarken,gözlerimi kapattığım ilk anlarda gözümün önüne Kuzey Denizi'ndeki petrol platformları geldi. Ve denizin derinliklerine inen borular vs.Bu aklıma geldiği anda kollarım,vücudum,bacaklarım ayaklarıma kadar sanki kendimi çelik gibi ağır hissettim birden. Bu hoşuma gitti.Fakat bunu nasıl değerlendireceğimi bilemiyorum. Daha derin gevşemeyemi başladım,yoksa uzama belirtileri olarakmı değerlendireyim bilemiyorum. Fakat her iki halde de iyiye işaret. İlk zamanlar meditasyon esnasında dışarıdan gelen sesler beni çok,aşırı sinirlendirirdi. Şİmdi meditasyon sonrası daha rahat ve sakin tepki vermeye başladım. Bende ''sinirlerim daha sağlam hale gelmeye başladı'' diye düşündüm. Meditasyon bölümüne yeni konu ekliyorum. Selamlar
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |