Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2007, 11:04 PM   #42 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

pardon şimdi gördüm ben scriptleri tam gün dinliyorum gündüz ney sesiyle başlıyorum dönüşümlü olarak klasik, sanat müziği dinliyorum mp3 e kaydattim gece doğa sesini yaklaşık üçsaat falan dinliyorum beynin alfa dalgalarını yakalamak için biraz uzun dinliyorum. bildiğim kadarıyla telkinler beyin alfa dalgaları yaydığı anda doğrudan bilinçaltına yerleşiyor, yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen.bu arada hergün zihinsel bir ritüel yapıyorum zihnimde kocaman mor bir ateş yakıyorum,morun dönüştürücü etkisi vardır..yine zihnimde bir çok paketler yaptım paketin birine kinler,öfkeler, nefretler,koydum özellikle kinlerim,öfkelerim falan demedim zaten bu yüklerin altında ezilen bilinçaltıma hatırlatmak istemedim bilinçaltı zaten bağlantıyı kuruyor.bir paket daha yaptım korkularım falan işte her paket bendeki bir olumsuzluğun simgesi hepsini tek tek mor ateşin içine attım ve iyiliğe dönüşmelerini seyrettim,iyiliğe dönüşüyor diyede olumlamalar söyledim zihinsel olarak,yani scriptleri doktorunyazdığı ve bizim eczaneden aldığımız ilaç olarak düşünürsek ,evde bu ilacı içmek sorumluluğu bana aittir diyorum etkiyi artıracak adımlarıda kendimi gayrete getirerek atmaya çalışıyorum, neyi ne kadar doğru yaptığımı zaman gösterecek. sevgiler