Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Söyliyim ama etrafta fazla kimse yok dimi.. deli sanmasınlar sonra bizi :)) bizim futbolcular ile file arasında yaptım, bizim futbolcular ile top arasında yaptım... rakip oyuncular için ise, rakip futbolcular ve bizim kaleci arasında (kalecimiz kurtarsın diye) ve rakip futbolcular ile aut (yani topu dışarıya atmaları için yaptım) :)
skor belirlemedim ama belirleyebilirdim de, belki almanya maçı için öyle denerim ilaveten ;)
mesela kitapta trafiği açmak için yapılan iki noktalarda buna iyi bi örnek.. 3 kişi aynı anda iki nokta yapıyor.. biri araba ile varacakları yer arasında yapıyor.. diğeri köprünün iki ucu arasında yapıyor.. diğeride araba ile hava arasında yapıyor ve sanki önlerinde bir tünel açılmışta ordan rahatlıkla geçiyolarmış gibi imgeleyip, kuantum alana bırakıyor. Bi kaç dakika sonra trafik açılıyor, şimdi bunlar biraz uçuk duruyor ama, sonsuz olasılık evreninde, olasılıksız olasıdır :) Denemek serbest.. herşeye deneyin bence.. ben önüme gelen her olaya deniyorum. Mesela biraz öncede anneannem telefon etti ve tansiyondan dolayı başının bi kaç gündür çok ağrıdığını söyledi.. 2-3 dakika uzaktan (önüme bir yastık alıp, onu anneannemin yerine kullandım, buna vekil kullanmak deniyor) iki nokta yaptım, şu anda gayet iyi durumda. Sürekli pratik yapın, çok güzel deneyimler bizi bekliyor. |
Yarın sürekli pratik yapıyorum. Özellikle şu Almanları yenme konusunda iki nokta yöntemiyle sana destek olacağım. super
Kitaptan okuduğum kadarıyla zaten yöntemden cok etkilendim, bu kadar kısa sürede mükemmel sonuçlar alınması şaşırtıcı. Kızıyorum kendime nası beceremem bu yöntemi diye ama anladım sanırım hissetmede bi problem var. Ama yapacağım
mavifirca, İki nokta yöntemi, üstte tanılan kitaptaki bi teknik. Kitapta hastalıkları iyileştirme adına bahsedilmiş ama başka şeylerde de uygulanabiliyor. Dakikalarla ölçülebilecek zamanlarda semptomlar dönüşebiliyor. Ağrılar diniyor vs. vs.
Kısaca yöntemi özetlersem, önce birinin üzerinde sert, yapışık hissettiğin bi nokta buluyorsun(iki parmağınla tutuyorsun), sonra bu noktayla arasında çekim olan başka bir nokta buluyorsun. Arasındaki çekimi hissediyorsun. (Gerçekten hissedebilmek lazım, işte ben bunu yapamıyorum) Sonra hastalık birden dönüşüyor. Bu arada uygulanan kişide bilinç kaybı olabiliyormuş..
Umarım biraz da olsa anlatabilmişimdir. Kitapta çok daha ayrıntılı ve güzel anlatıyor. Okumanı öneririrm.