Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 01:36 AM   #416 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

elif eğer arkadaşlar seni desteklemek için bu kadar mesaj yazmasalardı..mesajını silerdim..sen bana abla ben çekim yasasını yapıyorum neden olmuyor diyordun ben sana, neden olmadığını söyledim..bu mesajında yeni yaşadığın olumsuzlukla birlikte eskisinide ne güzel hatırlatmışsın kendine.bravo sana, tebrik ederim.bilinçaltını ne kadar başarılı bir şekilde doldurmuşun..söyleyecek söz bulamıyorum..
bir kere sen güçlü bir insansın..yenemeyeceğin, üstesinden gelemeyeceğin hiç bir şey yok..ve seni tanıdığım kadarıylada olmadı bu güne kadar..sen zümrüdü anka kuşu gibi kendini küllerinden yaratabilen bir insansın..bunu bir kere başardın..bu kadar güçlü bir kadına yakışıyormu bu sözler..ayrıca hepinizi uyarıyorum..ve daima uyarıyorum..her vesile ile..özellikle üzgün olduğunuz zaman, ağzınızdan çıkana dikkat edin..o yüreksiz gelecek yine ..kendisini dengeleyecek..güçlü bir kadın bulmuş bırakırmı..burada kendini geliştiren erkekleri tenzih ederek söylüyorum...erkekler hepsi kocaman kocaman salaktırlar ama, böyle fırsatları kaçıracak kadar değil..ha..diyelimki gelmedi..ya biz daha ne kadar adam arkası toparlamak için uğraş vereceğiz..adam gitmiş..gittiği yetmiyormuş gibi..ben gidiyorum deme cesaretini bile göstermemiş..cehennem yakın...daha uzağa gitsin..problemli evlilikler böyleleriyle yaşanıyor..sen risk alacak kadar cesaretli davrandın..bu riskleri göğüsleyemeyen adamla.senin gibi çözüm odaklı yaşayan kadının ne işi olurki..allah aşkına yapma kuzucuğum yaaa..gidenin kuyruğuna teneke bağlayacaksın..şan olsun memlekete...sil gözünün yaşını..ve söylediğin her şeyi iptal et..daha iyisini istiyorum de..nasıl sıralamıştık çekim yasasında şöyle böyle olsun diye..bu listeye yürekli birisi olsunuda ekleriz..ya ablam elini sallasan ellisi..aşını sallasan tellisi gelir ya..dur bi..olumsuz sözleri söyledikçe, kendi geleceğini karartırsın..hadi sil gözyaşını..o yine gelecek..ama bundan sonra sen ona ne kadar güvenirsin o ayrı bir konu..üzüleceğine sevin şimdi gitmekle seni ikinci defa boşanma masrafından ve toplum baskısından kurtarmışş..teşekkür et gıyabında..ve yoluna devam et..allahtan eski işine dönebilmişin..sevin hadi benim kuzum..çekim yasası ne güne duruyor..yine başlatırız..ama bu sefer daha iyi düşünerek..oldun-mu yavrum..saygılı sevgiler