Konu
:
22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...
Tekil Mesaj gösterimi
25-06-2008, 05:04 AM
#
303
(
permalink
)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...
eveet bi ben eksiktim bende geldim..
en son nerde kalmıştık.. dusun
22 haziran toplantısında.. işte o toplantı bu gece bitti
bende sizlere iyi geceler dilemek için bi uğrayayım dedim..
sevgi ve bilgi seli içerisinde geçen 3 günden sonra sizleri daha yakından tanımanın verdiği mutlulukla dökeyim yüreğimdekileri..
öncelikle toplantımıza katılamayan arkadaşlarında bu sayfa aracılığı ile gösterdikleri ilgiye ve katılımlara yürekten teşekkür ederim..
yanımızda olamasanızda her biriminizin sevgisini enerjisini yanıbaşımızda gönlümüzde hissettik..
dilerim sizlerlede kısa sürede keyifli bir şekilde biraraya geliriz..
hayal ablam ve suzzy im.. uzun uzun yolları aşıp bir araya toplanmamıza vesile olduğunuz için ne desem az..
hele birde hala kibarlık yaparak şamanın yaptığı yanlışı saklamıyomusun
.. canımsın sen benim..
eveet çibanın başı benim..
yanlış adres vermişim.. yanlış yerde inmelerini bi güzel kendimden gayet emin söylemişim..
üstelik onca yanlışlıktan ve adamların dayak yemesine
ramak kaladan sonra dönüş biletlerini onaylatırken hala aynı yanlışı yapmaya
çalışmam dramatik şekilde komikti.. wave ee yenecek dayak elde kalmazmış..
buradan çıkaracağımız ders nedir
bilinçaltı kodladıysa siz ne derseniz deyin o bildiğini yapar..
önce kodlarımızı doğru hale çevireceğiz..
(nasıl kıvırdım ama.. )
açıkcası doyamadım hayal ablam ne sana ne sevgili suzzy me..
sevginizin büyüklüğüne yüzlerinizin ve davranışlarınızında güzelliğini ekleyip gittiniz evimden..
hala balkonumda tatlı enerjiniz duruyor..
bıraktığınız değerli hediyelerinize baktıkça sizlerin güzelliğini yanımda buluyorum..
tüm bunların yanında dediğiniz kadar yüreklerinize dokunabildiysem ne mutlu..
çok daha iyi bir şekilde ağırlamak isterdik.. eşimde bende; evimize kabul buyurduğunuz için sonsuz teşekkür ederim..
atakan beycim .. hep diyorum.. siz duymaktan bıksanızda ben söylemekten bıkmayacağım..
iyiki sizi tanıdım.. iyiki bu adresi açtınız.. iyiki her toplantıda yanımızdasınız.. tüm bu güzelliklerin bağlayıcısı olduğunuz için..
yaşamlarımızda her vesile ile kelebek etkisi yarattığınız için sonsuz sevgiler..
sevgili pisim
iyiki geldin tatlım.. sensiz kocaman bir boşluğumuz olurdu..( kilo aldığın için demedim
)
karizman yeter elbette..
sen ilk resmii site kedisisin
.. sensiz bir buluşma düşünemiyorum..
sevgili; dünya güzeli site üçlümüz ve yakışıklı oğulları.. sevil serpil ve ecemcim.. (sevil ve ecem e borcum var..
serpil e verdiğimden ..
unttuğum için özür dilerim.. ) uzak yollardan kalkıp gelip zerafetinizi sevginizi bizden esirgemediğiniz için kucak dolusu sevgiler..
ne kadar özel ve güzelsiniz..
hava-hoş cum.. sende bursadan gelip değerli vaktini bizlerle paylaştın.. arzuladığım kadar çok paylaşımımız olamasada seni tanımak benim için
büyük bir mutluluktu.. kısacıkta olsa güzelliğini görmek.. sevgini hissetmek benim için mutluluktu..
sevgili moderatörümüz çiçek.. ben sana oralarda doyamadım ama hem toplantıda hemde devamındaki seminerimizde çiçeğimiz olduğun için
neşenle güzelliğinle yardımseverliğinle yanımızda olduğun için çok şanslıyız..
zeynebim ay parçam.. gül yüzlüm gülen yüzlüm.. bu günkü seminerde yerin boş kaldı ama ışığınla hem toplantının hem seminerin güneşiydin..
keopsun notları yerine bizleri resmettiğin çizimin karşımda duruyor.. yanımda olmasanda bıraktığın enerjin bile gülümsememe vesile oluyor..
hep diyorum ya .. senden her eve lazımm
toplantımızın melekleri defnecim ve durucum..
yine çok tatlıydınız.. yine çok farklıydınız.. sizleri görmek yine içimi mutluklarla doldurdu.. sizsiz bir toplantı düşünemiyorum artık..
güzel gülümsemenizle hepimize sunduğunuz zarif ve özel sevginizin yeri daima farklı olacak..
dilerim tüm yaşantınız gözlerinizin içindeki güneş kadar parlak geçer..
merto ve defdurucum her zamanki gibi harikaydınız..
bu sefer yaşam koçumuzun önerilerinden fazla faydalanmasakta yanımızda yakınımızda olmanızın verdiği sevinç her şeyin üstünde..
hep sanemce kızım diyordu başka bir şey demiyordu ya onlarla geçirdiğim 3 günde ne kadar haklı olduğunu anladım..
sanemce ve kızı.. kardeş gibi duruyorlar
canım çok değerli bir annesin.. kızın için yaptıkların.. küçük yaşında onu kişisel gelişim konularıyla
destekleyerek en doğruyu bulması konusunda ki özverili hareketlerin.. seni ne kadar takdir etsem az.. iyiki seninle ve güzel kızınla tanıştım..
iyiki bizlerin yanındasın..
sevgili izumi ve değerli eşi.. birbirinizi bu kadar güzel tamamladığınız için.. sevgi dolu olduğunuz için.. bu sevginizi bizlerle de paylaştığınız için
sonsuz teşekkürler.. yeni yaşınızın güzel pastasını yiyerek yazdığım bu satırları ömrünüzün daima tatlı anlarla dolu olmasını dileyerek
noktalıyorum..
redflowers ım
tatlım benim.. hamarat kızım.. taa bandırmalardan gelip güzelliğinle neşenle arkadaşseverliğini hepimize ayrı ayrı göstererek bizleri
tamamladığın için sağol kuzum..
gerçek redflowers yanımızdaydı bu sefer.. geçen tplantıda seni çekingen sanmışlardı ya..
metin06 cım.. bir dahaki toplantıyı senin kafede yapcaz canım.. 2009 temmuza kadar kafe kar eder hale gelsin lütfen..
çünkü ben nosmoke ihlali yapcam e sende cezayı ödeyeceksin.. onun için şimdiden ben rezervasyonumu yapayım..
toplantının en neşeli isimlerinden ve keopsun en zorlayıcı öğrencisi..
neydi durucum sabah şekerleri dimi..
ömrünüz şeker gibi tatlı ve huzurla geçsin inşallah.. gerek toplantıda gerek seminerde yanımızda olduğun için sağol
mümin.okancım ve arkadaşı.. ya da foto mümin..
.. güzel yüreğinin yanına hem arkadaşını hem fotoğraf makinanı alıp geldiğin için teşekkür ederim..
sizleri tanımak büyük mutluluktu... keyifli anlarımızı fotoğraf kareleriyle sabitlediğin için ayrıca teşekkür ederim..
sevgili ezgicim biraz zor olmuştu ama tüm zorluklara değdi.. seni tanımak büyük bir mutlulukken annenler bunun ekstrası oldu..
iyiki geldiler.. iyiki yanımızdaydılar.. onlarla tanışmak kısacıkta olsa sohpet etmek değerli anılarım arasında çoktan yerlerini aldılar..
pamukcuğumun dediği gibi çok şanslısın böyle güzel anne babaya sahip olduğun için
ve elbette onlarda çok şanslılar senin kadar harika bir kızları olduğu için..
pamukcum..
pamuk yüzlüm.. pamuk bakışlım.. gülen gözlerin hep mutluluk saçsın inşallah..iyiki geldin iyiki gördüm seni..
kendini yenilediğin.. yep yeni huzurlu başarılı bir yaşama adım attığın bu günlerde seni yakından tanımak benim için büyük bir mutluluktu...
durucum.. gerçekten durusun..
duruluğunla bizlere ışık oldun.. hem seninle hem ailenle tanışmak büyük bir onurdu..
dayın.. teyzen.. annen baban ( anne ve baba ile seminerde tanıştım.. onlarada ufak bir seminer verdik.. foruma üye olurlarsa şaşırmayın..
)
harika bir ailen var.. seni öyle çok seviyorlarki onların bu sevgisi senin herşeyi başarmana yeterde atar kuzum..
hem sen onlara hem onlar sana sahip olduğu için çok şanslısınız..
yalnız yakınıma bir yerlere taşının.. ben bu kadar lezzetli kekin kaynağını yanıbaşımda isterim..
keopscum ve arkadaşı taa afyonlardan yanımıza geldiğiniz için teşekkür ederim..
sevgili keopsa izninizle ayrıca teşekkür etmek istiyorum..
iki gün boyunca değerli vaktini bizlere rehberlik yaparak ki çalışma saati oldukça uzundu öğlen 13:00 gece 24:00 arası..
kısa molalarımızı bile bilgi akışı içerisinde geçmesini sağlayarak bizleri tamamlamaya çalıştığı için..
değerli bilgilerini sabırla anlayabileceğimiz şekilde gülen yüzüyle.. içine sevgisini saygısını ve tüm tecrübesini katarak aktardığı için..
ne kadar teşekkür etsem azdır..
inanıyorum ki keops kendi alanında kısa sürede bir marka olacak..
ve böylesine değerli bir marka ile bu kadar uzun bilgi alışverişinde bulunmak bizler için güzel bir ayrıcalıktı..
başarıların daim olsun.. super
hep kocaman sevgi dolu bir aile olduğumuzdan bahsediyoruz ya.. gerçekten öyleyiz..
bu toplantımızda hep ailelerimiz vardı..
birleşince sınırsız olduğumuzu .. ne kadar güçlü olduğumuzu.. sevgi dolu olduğumuzu.. özel olduğumuzu bir kez daha anladım..
katılan annelerimizin hepsi birbirinden değerli güzel ışıl ışıl .. kızlarımız deseniz dünya güzeli.. pırıl pırıl hepsi farklı bir pırlanta..
beyefendilerin hepsi yakışıklı.. hepsi gerçek anlamda beyefendi..
sizleri tanıma fırsatını sunduğunuz için..
bu güzel ailede bir arada olduğumuz için..
birbirimize yüreklerimizden sevgi köprüleri kurduğumuz için
her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
sevgiler..
(atladığım.. unuttuğum.. eksik kaldığım tüm konular şimdiden affola..
)
Açık Profil bilgileri
shamanic nickli üyeye özel mesaj gönderin
shamanic - Daha fazla Mesajını bul