Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 07:05 AM   #13 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

Dün bütün günümü yaşadığım odayı baştan dekore etmekle geçirdim..ve bunu yaparken aklıma yaratıcı fikirler o kadar kolayca geldi ki anlatamam...ve kendimi eskisi gibi zorlamadım illa herşeyi çabuk bitirmek için...en ufak ayrıntıyla uğraşmak için kendime zaman verdim kendimi hiç sıkmadım..
zaten bu gibi düzenleme ve ayıklama işlerini çok sık yaparım ama hiçbirisi özellikle dünkü yaptığım düzenleme kadar verimli olmadı...
bazı gözümden kaçan keşfedemediğim eşyalar doğru yerde kullanıldığında çok daha kullanışlı ve daha estetik göründüler..bazı şeyleri yenilemek için alışverişe çıkmama gerek bile kalmadı..sadece 1-2 tane yeni şey alıcam o kadar...elimdekileri de değerlendirebilmiş olmam beni mutlu etti :)

dün ne yazıkki geçmişten beri benimle varolan zararlı yeme alışkanlığım geçenlerde aralanmış gibi de olsa tekrar başgösterdi..ama buna da fazla canımı sıkmadım..çünkü son demlerini yaşadığının ve bir süre sonra hayatımdan çıkacağına eminim :)

gece 3 de yattım ama sabah 5.30 da kalktım bugün
bugün 5. güne başlıyorum

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla