2 günlük bir aradan sonra tekrar merhaba..
Cuma günü başladığım telkinlerde bu gün nerdeyse 6. güne girmek üzereyim.. Şu an favorim olan türk sanat müziği ile devam ediyorum suçluluk ve ego'ya.. Araya serpiştirdiğim bir tek zinde uyanma var.. Bu arada ferhat göçer mümkünse türk sanat müziği söylemesin çünkü telkinlerdeki dök zülfünü meydana gel o kadar güzel yorumlanmış ki icra eden tarafından
Neyse 6. günün sonunda arada yazmadığım bir gün yani iki gün önce davranışlarımda yaşadığım olumsuzluklar ve panik canımı sıkmıştı. Akşam dışarı çıktığımda uzun süredir görmediğim birkaç arkadaşımla karşılaştığımda nedense çok panikledim.. Tabi bu durum oldukça moralimi bozdu o sebepten bu köşede günü gününe yazmayı düşündüğüm gelişmeleri bile yazmayı canım istemedi.. Daha sonra bunun telkinleri dinlerken ara ara ortaya çıkan dalgalanmalar olduğunu düşündüm geçtim..
Dün dışarı çıkmadım pek ama içimde uzun süredir hissetmediğim olumlu bir şeyler vardı.. Garip ama kendimi çok iyi hissediyordum sanki her şey daha güzel olacak gibi geliyordu.. Umarım bu dalgalanmaların sayısı azalır da telkinlerin etkisi hep değişimlere sirayet eder..